Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü için kimse ağlamadı)

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü için kimse ağlamadı)

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni yapıdı.Ceyla Gölcüklü cenaze törenine Gölcüklü'nün ailesi ve yakınları dışında kimsenin katılmaması dikkat çekti.Ceyla Gölcüklü cenaze resimleri

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni yapıdı.Ceyla Gölcüklü cenaze törenine Gölcüklü'nün ailesi ve yakınları dışında kimsenin katılmaması dikkat çekti.Ceyla Gölcüklü cenaze resimleri. Ceyla Gölcüklü kimdir?

38 yaşında kansere yenilen Ceyla Gölcüklü, dün son yolculuğuna uğurlandı. Gölcüklü'nün vasiyeti yerine getirildi. Annesi ve kızı dahil hiç kimse tabutuna sarılarak gözyaşı dökmedi. İKİ ay önce pankreas kanseri teşhisi konulan ve 8 Aralık Çarşamba günü hayata veda eden Ceyla Gölcüklü, son yolculuğuna uğurlandı. Ölümünden dört gün sonra Zincirlikuyu Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilen Ceyla Gölcüklü'nün cenaze törenine sadece ailesi ve akrabaları katıldı.

Gölcüklü Ailesi, Ceyla Gölcüklü'nün ölüm haberini açıklamadıkları gibi defin işlemlerini de büyük bir gizlilikle yürütünce, sosyetik güzelin cenaze törenine iş ve cemiyet dünyasından kimse gelemedi.  Ceyla Gölcüklü'nün 11 yıl evli kaldığı ve 5 yıl önce boşandığı petrol kralı Shery Shahnavaz, eski eşinin tabutuna omuz vererek son görevini yerinde getirdi. Ceyla Gölcüklü'nün 'Tabutuma sarılarak kimse ağlamasın' vasiyetini yerine getiren Gölcüklü'nün annesi Tülin Gölcüklü ile kızı Lara Shahnavaz ayakta durmakta zorluk çekti.

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü için kimse ağlamadı) CEYLA GÖLCÜKLÜ CENAZE TÖRENİ FOTO GALERİ

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü için kimse ağlamadı) 
CEYLA GÖLCÜKLÜ ÖZEL FOTO GALERİ

Ceyla Gölcüklü cenaze töreni (Ceyla Gölcüklü için kimse ağlamadı) 
CEYLA GÖLCÜKLÜ VİDEO İZLE


LARA'NIN ACI DOLU BAKIŞLARI

CEYLA Gölcüklü'nün, Shery Shahnavaz'dan olan 15 yaşındaki kızı Lara Shahnavaz'ın acı dolu bakışları yürekleri burktu. Gölcüklü'nün tek varisi olan 15 yaşındaki Lara, annesinin servetini yönetmek için 3 yıl bekleyecek. Genç kız, 18 yaşını doldurana dek servetin kontrolü babasında olacak. Ceyla Gölcüklü, 5 yıl önce Shery Shahnavaz'dan boşanırken 140 milyon lira tazminat almıştı. Gökova ve Marmaris'te yüzlerce dönüm değerli arazisi bulunan bir ailenin kızı olan Ceyla Gölcüklü, Shery Shahnavaz'la evlenene kadar Yapı Kredi Bankası'nda çalışıyordu.

İLK TOPRAĞI ESKİ EŞİ ATTI

CEYLA Gölcüklü'nün eski eşi Shery Shahnavaz eski kayınbiraderi Salih Gölcüklü'yle birlikte cenaze namazında yan yana saf tuttu. Gölcüklü'nün mezarına ilk toprağı Shahnavaz atarken, işadamının korumaları, tören sırasında gazetecileri mezarlıktan uzak tutmak için yoğun çaba gösterdi.

SOSYETE PANİKTE

Pankreas kanseri sonucu geçtiğimiz hafta vefat eden Ceyla Gölcük’lünün senede 2 kez uyguladığu Detox programı sosyete’de paniğe neden oldu.Sosyetik güzelin Etiler’de gittiği güzellik merkezinde uygulanan detoks programı şöyle: Önce kişiye kan testi yapılıyor. 7 gün boyunca sadece sıvı tüketiliyor. Katı yiyecek kesinlikle yasak. Bunların yanı sıra kişiye bitki tozu kapsülleri veriliyor.Kişi ister evinde lavman yapıyor, isterse de ‘angel of water’ denilen bir yöntemle kişinin bağırsakları temizleniyor. Detoks süresince; karnıyarık otu kabuğu tozu, silisyum ve bentonit kili adı altında haplar kullanılıyor. Detoks sonrasında; 3 gün tuvalete çıkılmıyor. Vücudumuza çeşitli yollarla giren ve atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen zararlı toksinlerden kurtulmaktır. Detoks, dünyada bir çok farklı şekilde yapılmakta olan yaygın bir metod.

CEYLA GÖLCÜKLÜ KİMDİR?

Robert Kolej mezunu Ceyla Gölcüklü iş hayatına 1992 yılında Yapı Kredi Bankası'nda başladı. Bir dönem mankenlik yapan Ceyla Gölcüklü adını İran asıllı petrol zengini Sheri Shahnavaz'la yaptığı evlilik ve boşanmayla duyurdu. Londra'daki boşanma davasından 140 milyon TL alarak manşetleri süsledi. Adı son dönemde bir çok aşk dedikodusuna da karışan Ceyla Gölcüklü son olarak işadamı Zeki Tanyeri'den ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile