Ceylan Hoca, 1 Yıl Boyunca Bedava Konser Verecek

Ceylan Hoca, 1 Yıl Boyunca Bedava Konser Verecek

Ceylan Hoca 1 yıl boyunca bedensel ve Zihinsel engelli vatandaşla​r için bedava konser verecek

Anneler günü nedeniyle İstanbul’da ilk defa Bakırköy Mix Klup 'te sahne alan ünlü şan hocası Ceylan Bozoğlu’nu öğrencileri Sibel Karabay, Işıl Aslan ve Bahoz Midyat yalnız bırakmadı. 6 saat boyunca sahene de kalan güzel sanatçı yaptığı açıklamayla ayakta alkışlandı.

Bugün Anneler günü diyen Bozoğlu,”Bu güne kadar yüzlerce sanatçının sesini terbiye ettim. Keşke seslerini terbiye ederken ahlaklarını ve karakterlerini de terbiye etme şansım olsaydı. Ama bizim sanatçılarımız şöhreti, parayı görünce Annelerini bile unutuyorlar. Ben bu güzel Ülkede yaşayan tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Bu benim İstanbul’da ilk konserim. Benim işim eğitim vermek ve iyi sanatçı yetiştirmek. Ama görüyorum ki iyi sanatçı olmak için sadece ses yetmiyor. İş yine başa düştü. Bu yaz ve önümüzdeki kış eğittim verdiğim sanatçılarla birlikte Türkiye’nin her yerini karış karış dolaşıp Bedensel ve zihinsel özürlü vatandaşlarımız için bedava konserler vereceğim. Bir gecede 100 bin lira alan sanatçı arkadaşlarımızı da yapacağım bedava konserlere izleyici olarak davet ediyorum” diye konuştu. Yaptığı konuşmanın ardından eğitim verdiği sanatçılar Sibel Karabay, Işıl Aslan Bahuz Midyattek tek sahneye alan ceylan hoca söylediği şarkılarla unutulmaz b.ir Anneler günü gecesi yaşattı.

İŞTE BENİM DEMET’İM

1Yıldan beri İstanbul gecelerinde fırtınalar koparan öğrencisi Sibel Karaba'ı sahneye işte sizin yeni Demet Akalınız diye çağıran Bozoğlu,” ben gerçekten sanatçı yetiştiriyorum. Bu kız yakın gelecekte demet Akalın ve Hande yeneri geride bırakarak sahnelerin tozunu alacak. Böyle güzel bir sesi Türk halkı çok sevecek. O dansı ve şarkılarıyla nasıl şarkı söylenir dosta düşmana gösterdikçe hocası olarak bende gurur duyacağım” dedi
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile