Ceza Infaz Kurumundan Kitap Bagis Kampanyasi

Ceza Infaz Kurumundan Kitap Bagis Kampanyasi

Ceza Infaz Kurumu Kütüphaneleri için kitap bagis kampanyasi stant etkinligi gerçeklestirildi.

Gaziantep Ceza Infaz Kurumu Müdürlügünce Infaz kurumlari kütüphaneleri için kitap bagis kampanyasi stant etkinligi gerçeklestirildi.

Gerçeklestirilen stant etkinligine Gaziantep Cumhuriyet Bassavcisi Ismail Karatas, Sehitkamil Kaymakami Abdül Kadir Duran, Oguzeli Belediye Baskani Mehmet Sait Kiliç, Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu katildi.

Programda konusan Bassavci Karatas, "Bugün burada Adalet Bakanligimiz Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlügü tarafindan baslatilan kitap iyilestirir sloganiyla ceza evlerine kitap kampanyasi ile toplanmis bulunuyoruz. Kampanyamiz bugün itibariyle baslayip 15 subata kadar devam edecektir. Daha önceden ilki 2021 yilinda yapilmisti. Bu dönemde de yapilan kampanya çerçevesinde Gaziantep’te ilinde çok ciddi kitap bagisi saglanmisti. Bakanligimiz tarafindan geleneksel hale getirildi.

Bu dönemki kampanyada da ciddi bagis bekliyoruz. Cezaevlerinde barindirilan tutuklu ve hükümlülerin sosyal hayata kazandirilmasindan kitap okumak, önemli bir husustur. Biz buna önem veriyoruz. Kütüphanelerimizin dolu olmasina da önem veriyoruz. Ayrica cezaevindeki tutuklu ve hükümlülerin zaman geçirmesi açisindan da kitap çok önemlidir" diye konustu.

Etkinlik getirilen kitap bagislarinin alinmasiyla son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile