Cezaevinden Çiktiktan 1 Gün Sonra Tekrar Hirsizlik Yapan Sahis Yeniden Tutuklandi

Cezaevinden Çiktiktan 1 Gün Sonra Tekrar Hirsizlik Yapan Sahis Yeniden Tutuklandi

Eskisehir’de 4 gün kaldigi cezaevinden adli kontrol sartiyla serbest birakilmasindan 1 gün sonra tekrar hirsizlik yapan ve yakalanan sahis, yeniden tutuklanarak çiktigi cezaevinde gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, 3 Haziran 2021’de bir madencilik isletmesinin santiyesinden hirsizlik yaparken Sivrihisar Ilçe Jandarma Komutanligi Asayis Subesi ekipleri tarafindan suçüstü yakalanan ve çikarildigi mahkemece tutuklanarak Eskisehir L Tipi kapali Ceza Infaz Kurumu’na teslim edilen Ö.K., 8 Haziran 2021’de adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Sivrihisar’in Yenice ve Bögürtlen mahallelerinde 8 ve 9 Haziran 2021 tarihleri arasinda meydana gelen ve faili tespit edilemeyen 4 ayri bag evinden hirsizlik olayini arastiran Sivrihisar Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, suçlarin cezaevinden yeni çikmis Ö.K. tarafindan islendigini tespit etti. Sivrihisar Cumhuriyet Savciligi’nin talimati ile süpheli Ö.K.’nin evinde ve çevresinde yapilan aramada, Yenice ve Bögürtlen mahallelerindeki 4 ayri bag evinden çalindigi iddia edilen malzemeler ele geçirildi. Muhafaza altina alinan malzemeler hirsizlik olayinin yasandigi bag evlerinin sahiplerine teshis ettirilerek teslim edildi. Süpheli Ö.K., tekrar yakalanarak gözaltina alindi.

Süpheli Ö.K., Sivrihisar Ilçe Jandarma Komutanligi’ndaki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan “Bag Evinden Hirsizlik” suçu kapsaminda adliyeye sevk edildi. Çikarildigi mahkemece tutuklanan Ö.K. tekrardan Eskisehir L Tipi kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile