ÇGC Kupası Koşusu'nu 'Time To Dance' Kazandı

ÇGC Kupası Koşusu'nu 'Time To Dance' Kazandı

Geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 21.si gerçekleştirilen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kupası Koşusu'nu Levent N.

Gelgin'in sahibi olduğu "Time To Dance" kazandı. Jokey Ahmet Çelik'le start alan "Time To Dance" 1300 metre çim pistte 1.16.27'lik derece yaptı. Adana Yeşiloba Hipodromu'nda cumartesi akşamı Altılı Ganyan'ın 4. ayağı olarak koşulan yarışa 4 ve yukarı yaşlı 8 safkan İngiliz katıldı.

Koşuda "Kid Rock" ikinci, "Chata Box" üçüncü, "Lila Hatun" da dördüncü oldu.

Yarışı birinci olarak bitiren "Time To Dance"in sahibi Levent N. Gelgin 37.500 TL, ikinci olarak bitiren "Kid Rock"un sahibi S.Selman Taşbek 15.000, üçüncü olarak bitiren "Chata Box"un sahibi Akın Oğuz Dinç 7.500, dördüncü olarak bitiren "Lila Hatun"un sahibi Muammer Öğüt ise 3.750 TL'lik ödülün sahibi oldular.

Yarışın ardından düzenlenen ödül töreninde ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, birincilik kupasını, Levent N.Gelgin'e vekalet eden Haldun Güneş'e takdim etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, "Adana Hipodromu'nda bu yarışı kazanmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki yarışlarda da atınızın ayağının düz basmasını ve başarılarının devamını temenni ediyorum.

Adana'da yarış camiası bugünlerde sevinçli bir faaliyete sahne olacak. Yıllardan beri her yarışta dile getirdiğimiz gece yarışları Adana'da 3 Nisan tarihinden itibaren başlayacak.

Adanamıza hayırlı olsun. Gece yarışlarının başlamasında emeği geçen önceki dönem TJK Başkanı Behçet Homurlu ve mevcut başkan Ömer Faruk Girgin'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. 3 Nisan'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in katılımıyla başlayacak gece yarışlarına tüm yarışseverleri davet ediyorum" dedi.

ÇGC İkinci Başkanı Salim Büyükkaya ve ÇGC Genel Sekreteri M.Ömer Üney de Güneş'e başarılar dileyerek günün anısına çiçek verdiler. Törene TJK Adana Yeşiloba Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu, Yüksek Komiserler Kurulu üyesi M.Mircan Fırat'ın yanı sıra Salim Büyükkaya'nın eşi Sebahat Büyükkaya da katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile