CHP, Adıyaman'da 1 Kasım Seçimlerinden Umutlu

CHP, Adıyaman'da 1 Kasım Seçimlerinden Umutlu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, 1 Kasım seçimlerinin kendileri açısından çok farklı olacağını ve kaybettikleri 1 milletvekilini tekrardan kazanacaklarını dile getirdi.

CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, CHP’nin Adıyaman’da önemli bir potansiyeli olduğunu ve daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine milletvekili çıkaracaklarını dile getirdi.

7 Haziran seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da seçmenin HDP’ye yöneldiğini ancak, 1 Kasım seçimlerinin bu şekilde olmayacağını kaydeden Abuzer Tanrıverdi, CHP’ye olan ilginin kartopu misali giderek büyüdüğünü öne sürdü.

Abuzer Tanrıverdi, “7 Haziran seçimlerinde, bizim kendi seçmeniz bile, CHP’nin 1 milletvekilinin kesin olduğunu öne sürerek, HDP’ye oy verdi. Teşkilat olarak 7 Haziran’da ki tablonun yeniden yaşanmaması için tüm gücümüzle gayret gösteriyoruz. HDP’ye oy veren seçmende, 7 Haziran sonrası ortaya çıkan tablo nedeniyle geri dönüşe geçti. 1 Kasım seçim çalışmalarında halkın yoğun ilgisi ve alakasıyla karşı karşıyayız. Şuan itibariyle kaybettiğimiz 1 milletvekilini yeniden kazandığımızı görebiliyoruz. Vatandaşın 7 Haziran’da ki ilgisi ile 1 Kasım seçimi öncesindeki ilgisi arasında dağlar kadar fark var. Seçmenin ilgi ve alakasına baktığımızda, 1 Kasım seçimlerinin bizim açımızdan olumlu sonuçlanacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile