Chp Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen'in Ak Parti'ye Geçmesi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen'in AK Parti'ye geçmesiyle ilgili, "Önder Önen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve delegeler destek vermeseydi Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olabilir miydi? Olamazdı, hiç mümkün değildi" dedi.

Böcek, Konyaltı Belediyesinde düzenlenen basın toplantısında, siyasetin uzun ince bir yol olduğunu belirterek, kendilerinin de siyaseti bu şekilde öğrendiğini söyledi.

20 yıldır siyasetin içinde olduğunu kaydeden Böcek, Konyaaltı'nın geleceği için yeni hedeflere yürüyeceklerini bildirdi.
Böcek, siyasettin nezaket kuralları içinde yapılması gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Görev beklersiniz gün gelir görev alır, görevde bulunabilirsiniz. Bugün soruyorum: Önder Önen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve delegeler destek vermeseydi Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olabilir miydi? Olamazdı, hiç mümkün değildi. İktidara hevesleniyorsa neden AK Parti'den aday olamadı? Bunların nasıl, neden geçiş yaptığını kamuoyu değerlendirecektir. Herşeyden hayır çıkarıp bugünlere geldik. Yanlış olaylara girmeden alnı açık şekilde dördüncü dönemde de bir rekor kırdık."
Yerel seçimlerin ardından Önder Önen'in meclis toplantılarına katılmadığını ve birçok bahane gösterdiğini savunan Böcek, hiçbir zaman bahane gösterilmemesi gerektiğini ve dürüstçe gerekçelerini söylenmesi gerektiğini kaydetti.

Böcek, yola çıktıklarında verdikleri sözü tuttuklarını ve hizmete devam edeceklerini belirterek, "Bizim ekmeğimizi yiyip de soframıza edenleri Allah'a havale ediyorum. İnşallah süreçte her şeyi hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile