Chp’Den Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Coşkun’A Ziyaret

Chp’Den Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Coşkun’A Ziyaret

CHP, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti. CHP 1. Sıra Zonguldak Milletvekili adayı Mehmet Haberal’ın kardeşi Osman Haberal, Haberal ailesi olarak verilen sözlerin yerine geleceğini söyledi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, CHP 1. sıra Zonguldak Milletvekili adayı Mehmet Haberal’ın kardeşi Osman Haberal, CHP 4. sıra Zonguldak Milletvekili adayı Erol Sarıal ve beraberindekiler Zonguldak Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun, “Piyasanın alım gücünün hareketlenmesi gerekiyor. Biz her yıl ortalama 1 milyon insana iş sağlamak zorundayız. Ortalama her yıl 1 milyon insana iş bulursak işsizlik sorunun azalacağına inanıyorum. Ekonomiyi yükseltmeliyiz. Zonguldak’ın yüzde 52’si köylü nüfusu. Millet olarak tembelliğimiz var, çalışmıyoruz. Tarımda mutlaka ürünlerde destek verilmelidir. TTK dışında farklı sektörlere eğilmemiz gerekiyor. Zonguldak Dorukan tüneli arasındaki yolun yapılmasını istiyoruz. Mithatpaşa tünelinin ve Filyos projesinin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz. Bizler esnafın yanında olan vefalı insanları unutmayız” dedi.

Daha sonra konuşan CHP 4. sıra Zonguldak Milletvekili adayı Erol Sarıal, “Zonguldak’ın ekonomisine çözüm bulunmazsa göç başlayacak. Bende esnaflarımızı CHP’ye oy vermeye, destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Ardından konuşan CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, Üreten ülke olunması gerektiğini ve dışa bağımlı bir ülke olduğumuzu söyledi. Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun Zonguldak’ın sorunlarının içinde yazıldığı dosyayı CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker’e verdi.

CHP 1. Sıra Zonguldak Milletvekili adayı Mehmet Haberal’ın kardeşi Osman Haberal ise, Haberal ailesi olarak verilen sözlerin yerine geleceğini ve CHP’ye de desteklerinizi beklediklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile