CHP’den İlginç 'Benzin Zammı' Protestosu

CHP’den İlginç 'Benzin Zammı' Protestosu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Merkez İlçe Örgütü, son yapılan benzin zamlarını, üzerinde ‘Bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor’ yazılı çıkartmaları araçlarına yapıştırarak protesto etti.

CHP Denizli Merkez İlçe Örgütü, benzine yapılan zamları ilginç bir yöntemle protesto etti. CHP Denizli İl Başkanlığı önündeki araçların ön ve arka camlarına, üzerinde ‘Uyan ey halkım. Bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor’ yazılı çıkartmalarda yapıştıran CHP’liler, daha sonra arabalarına binerek uzaklaştı

10 bin araca yapıştırılacak olan çıkartmalara vatandaş da yoğun ilgi gösteriyor. Yol üzerinde bulunan araçlara çıkartmaları yapıştıran Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, zamların vatandaşın belini iyice büktüğünü söyledi.

Son günlerde yapılan zamların ardından vatandaşın ekonomisinin iyice sarsıldığını belirten Yurtseven, “Türkiye AKP iktidarının yaptığı zamlarla 10 şiddetinde ekonomik bir depremle sarsıldı.Bu depremin elektrik ve doğalgaza gelen yeni zamlarla artçı sarsıntıları devam ediyor. Benzinde dünya şampiyonu olduk. Rekorları alt üst ettik. ABD, Almanya, İngiltere, Portekiz, Hollanda, Danimarka, İtalya ve Norveç gibi milli geliri bizden yüksek ülkeleri geride bırakarak en pahalı benzinini kullanan ülke olduk” dedi

CHP olarak her zaman halkın yanında yer aldıklarını ifade eden Yurtseven, “CHP olarak bu zamları protesto etmek ve halkımızın hislerine tercüman olmak amacıyla üzerinde 'Uyan Ey halkım. Bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılıyor' yazılı 10 bin afiş hazırlattık. Araçların arka kapı camlarına yapıştırılacak afişlerle sessiz kalmadığımızı ispat edeceğiz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile