Chp'den Vatandaşlara Aşure

Chp'den Vatandaşlara Aşure

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Örgütü tarafından düzenlenen etkinlikte binlerce kişiye aşure dağıtıldı.

CHP Çorlu İlçe Örgütü binası önünde Atatürk Meydanı'nda düzenlenen Aşure dağıtımına CHP Çorlu İlçe Başkanı Adan Kum, Tekirdağ İl Genel Meclisi Üyesi ve Çorlu Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman, Av. Ayhan Civan, CHP Çorlu İlçe Örgütü Yönetim Kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri de katıldılar.

Atatürk Meydanında kurulan stantta vatandaşlara aşure ikramında bulunan CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, aşurenin birlik ve beraberlik ve dayanışmanın yanı sıra bereketin de simgesi olduğunu söyledi.

Muharrem ayı nedeniyle binlerce kişiye aşure dağıttıklarını belirten Kum: “Geleneksel hale getirdiğimiz Aşure dağıtımımızı bu yıl da gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız her yıl olduğu bu yıl da büyük ilgi gösterdiler” dedi.

Aşure dağıtımı etkinliğinde vatandaşlara kendi eliyle aşure ikramında bulunan CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum: “Bir arada yaşamanın simgesi olan aşureyi ilçe halkımızla paylaşmak amacıyla meydandan dağıtıyoruz. Aşure berekettir, toplumun bütünleşmesidir. Umuyorum ki her zaman birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan bir toplum oluruz” diye konuştu.

CHP Çorlu İlçe Örgütü tarafından dağıtılan binlerce aşure vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle kısa sürede tükendi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile