CHP'den Yerel Yönetimlere Talimat

CHP'den Yerel Yönetimlere Talimat

CHP Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin, egitim-ögretim yilinin sona ermesi ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) oturumlarinin tamamlanmasiyla partili belediyelerin ücretsiz ya da uygun kosullarda kültürel, sportif ve egitsel etkinlikleri hayata geçirmesi ve hiçbir ayrim yapmadan tüm çocuk ve gençleri saracak hizmetleri sunmasi yönünde talimat verdi. Yerel yönetimlerden sorumlu CHP’li Akin, "Tüm belediyelerimiz; gelecegimiz çocuklar ve umudumuz gençlerimizin ilgisini çekecek egitici, kültürel ve sportif faaliyetleri yaz döneminde artirarak devam ettirecekler" degerlendirmesinde bulundu.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Akin; 2022-2023 egitim-ögretim yilinin sona ermesi ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) oturumlarinin da tamamlanmasinin ardindan her yastan milyonlarca çocuk ve gencin yeni egitim-ögretim yilina kadar tatil dönemine basladigini animsatti. CHP’li belediyelere yönelik çocuklar ve gençler için yaz döneminde yapilmasi planlanan faaliyetlerle ilgili talimat hazirlandigina dikkat çeken CHP’li Akin, sunlari dile getirdi:

"Çocuklar ve gençlere yönelik birbirinden önemli hizmet ve etkinlikler gerçeklestiren belediyelerimizin yaz döneminde bu faaliyetlerine devam etmesi bu kapsamda önem arz etmektedir. Belediyelerimizin çocuk ve gençlere yönelik ücretsiz ya da uygun kosullarda kültürel, sportif ve egitsel etkinlikleri hayata geçirmesi ve hiçbir ayrim yapmadan tüm çocuk ve gençlerimizin hizmetine sunmasi temel ilkemizdir" dedi.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Akin, bu kapsamda partili tüm belediyelere yaz döneminde çocuk ve gençlere yönelik faaliyetlerini artirarak devam etmeleri yönünde talimat gönderildigini kaydetti.

CHP’li Akin, "Tüm belediyelerimiz; gelecegimiz çocuklar ve umudumuz gençlerimizin ilgisini çekecek egitici, kültürel ve sportif faaliyetleri yaz döneminde artirarak devam edecekler" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile