CHP Denizli İl Başkanı Gönenç: Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Denizli Belediye Başkanı Zeybekci'nin, görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Deniz Baykal'ın hükümeti suçlamasını ele

CHP İl Başkanı Zafer Gönenç, Denizli Belediye Başkanı Zeybekci'nin, görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Deniz Baykal'ın hükümeti suçlamasını eleştirmesine sert tepki gösterdi. Gönenç, "Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner." dedi.

CHP İl Başkanı Gönenç, yaptığı yazılı açıklamada Başkan Zeybekci'nin, dün (12 Mayıs) AK Parti İl Başkanlığı'da düzenlediği basın toplantısında Baykal'a yönelik olarak, "Oraya ben mi gönderdim? Ben mi yap dedim? Yalan diyemiyorsun, bari sus ya." ifadelerini kullandığını kaydetti. Gönenç, "Terbiyeyi nereden aldığı, ne kadar aldığı üslubundan belli. Armut dibine düşermiş. Sayın Deniz Baykal, konuşmak için senden izin mi alacak? Sen kim oluyorsun? Haddine mi düşmüş, CHP'ye ve genel başkanına dil uzatmak? Ona 'sen' diye hitap etmek? Sen git işine bak. Kotardığın işleri takip et. Trilyonlarca borçla Denizli Belediyesi'ni Türkiye'nin en borçlu üç belediyesi arasına sokarak perişan ettiğin yolları yap bir an evvel." şeklinde konuştu. Hukuk devletinde her vatandaşın hukukunu korumanın hükümetin görevi olduğunu belirten Zafer Gönenç, "Bu yüzden hükümetlerden hesap sorulur. Bu ülkede yarım yamalak da olsa demokrasi işlediği sürece, o koltuklar size de kalmaz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile