Chp Gençlik Kolları Halı Saha Turnuvası Sona Gerdi

Chp Gençlik Kolları Halı Saha Turnuvası Sona Gerdi

CHP Kuşadası İlçe Örgütüne bağlı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen geleneksel halı saha turnuvası sona erdi

CHP Kuşadası İlçe Örgütüne bağlı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen geleneksel halı saha turnuvası sona erdi. Önceki akşam yapılan final karşılaşması sonrası düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara ödülleri verildi.
Bir ay süren ve lig usulü yapılan turnuva çok çekişmeli karşılaşmalara sahne olurken, önceki akşam ilk olarak üçüncülük-dördüncülük maçında Kubilay Kırtasiye sahaya çıkmayınca Tepe Gençlik turnuvanın üçüncülüğünü elde etti. Final maçında ise Authentic Bar ile Karataş takımları karşı karşıya geldi. Büyük mücadele yaşanan maçtan 6-3'lük galibiyetle ayrılan Karataş takımı şampiyon olurken, Authentic Bar ikinci oldu.
Final karşılaşmasının ardından ise ödül töreni düzenlendi. Turnuva üçüncüsü Tepe Gençlik kupasını Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel'den aldı. İkinciliği alan Authentic Bar'a kupasını İl Genel Meclisi Başkanı Akan Evren ve İl Genel Meclisi üyesi Zekeriya Diner verdi. Turnuvanın şampiyonu olan Karataş Takımına kupalarını ise CHP İlçe Başkanı Mehmet Bal ile Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün birlikte verdi.
26 golle turnuvanın gol kralı olan Authentic Bar'dan Yaser Doğan kupasını CHP Yönetim Kurulu üyesi Haydar Tanık'tan alırken, en iyi kaleci ödülünü Konyalılar Derneği takımından Habib Yerlikaya aldı. Turnuvada en centilmen kaleci Ege Mahallesi takımından Alican Ayaz seçilirken, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Yayla B takımı kupasını CHP yönetim kurulu üyesi Mehmet Bıyıklı'dan ödüllerini aldı. Romanlar takımı ise turnuvanın en renkli takımı olarak ödüllerini CHP yönetim kurulu üyesi Görken Ceren Diner ve Filiz Küçükyağcı'nın elinden aldı.
Ödül töreni sonunda kısa bir konuşma yapan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, belediye olarak sporun gençler arasında daha da yaygınlaşması için çaba harcadıklarını belirterek, "Bu doğrultuda spor kulüplerimize küçükte olsa gücümüz oranında katkı yapmaya çalışıyoruz. CHP Gençlik kollarını düzenlediği bu başarılı turnuva nedeniyle kutluyorum" dedi.
Turnuvaya katılan tüm takımlara katılım belgesi verdiklerini kaydeden CHP Gençlik Kolu Başkanı Özgür Evran ise çok renkli ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın önümüzdeki yıllarda aralıksız süreceğini söyledi. Özgür Evran ayrıca, sponsor olan Barçın Spor ile tüm sporseverlere teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile