CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökhan Zeybek, Kilisliler Ile Bir Araya Geldi

CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökhan Zeybek, Kilisliler Ile Bir Araya Geldi

CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökhan Zeybek ve beraberindeki milletvekilleri çesitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kilis’e geldi.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökhan Zeybek ve beraberindeki milletvekilleri Kilis’te ziyaretlerde bulundu. Heyet, CHP Il Baskanligi binasinda basin açiklamasindan daha sonra Kilis Belediye Baskani Av. Hakan Bilecen’i makaminda bir araya gelerek hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

‘’80 kadin, 50 de genç milletvekilini parlamentoya gönderecegiz’’

Parti içerisinde gençlesmeye gidildigini söyleyen CHP Genel Baskani Gökhan Zeybek, "Türkiye genelinde seçilmis olan 412 Cumhuriyet Halk Partisi belediye baskaninin içinde 70 yasinin üzerinde 5 belediyemiz mevcutken, 40 yasinin altinda 150 belediye baskanimiz var. O nedenle gençlesen daha çok kadin ve gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçildigini göreceksiniz. Önümüzdeki dönem en az 80 kadin, 50’de genç milletvekillerini parlamentoya gönderme konusunda da bir irademiz oldugunu buradan belirtmek istiyorum. Gençler sadece direge çikip bayrak asacak, kadin kollari ise brosür dagitacak parti bekçileri gelecek ilçeye açacak çayi demleyecek sobayi yakacak bu örgütlerin hakki neyse onlarin hepsinin gerçeklestigini çok yakin zamanda göreceksiniz. Son Genel seçimlerde de bunu en açik biçimli ortaya koyduk’’ dedi.



"Basari ödüllendirilir, basarisizlik ise kadro degisikligini getirir"

Cumhuriyet Halk Parti’sinin baba ocagini oldugunu söyleyen CHP Genel Baskan Yardimcisi Zeybek, ‘‘Baba ocaginin kapilarini biz herkese açiyoruz. Sadece gelin oy verin demiyoruz ve gelin bizde siyaset yapin gelin siyaset yaparak kurumlarimizda organlarimiz da görev alin. Biz bu manada Türkiye’nin birlestirici gücü olarak ortaya çikacagiz ve ittifakiyla da kirmizi, beyaz Türkiye ittifakiyla da göreceksiniz. Sadece listede Güneydoguda Türkiye’nin bütün cografyalarinda da birinci parti çikma iddiamizi en üst seviyede koyacagiz. Basari ödüllendirilir basarisizlikta degisikligini getirir’’ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile