CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu 23 Haziran'da Kusadasi'nda

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu 23 Haziran'da Kusadasi'nda

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, 23 Haziran’da Aydin Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Belediyesi tarafindan yasama geçirilen projeler için düzenlenecek toplu açilis ve temel atma törenine katilmak üzere Kusadasi’na gelecek.



CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, iki günlük Aydin gezisi çerçevesinde 23 Haziran Persembe günü saat 13.30’da Kusadasi’nda olacak. CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan Taris Alani’nda yapimi tamamlanarak kente kazandirilan Kusadasi Belediyesi’nin de yer alacagi yeni hizmet kompleksinin açilisini gerçeklestirecek.

Toplu açilis ve temel atma törenine katilacak

CHP Lideri, Belediye Hizmet Binasi ile birlikte Kusadasi Belediyesi tarafindan Ikiçesmelik Mahallesi’nde yapilan Cafer Kotan Yasam Alani ile alanin içerisinde bulunan taziye evi, anne-bebek evi ve kütüphanenin, Kadinlar Denizi Mahallesi’nde yapilan Kusadasi Gençlik Spor Parki ile Tokuçoglu Basketbol Parki’nin açilisini yapacak. CHP Lideri Kiliçdaroglu, Kadinlar Denizi Mahallesi’nde yapilacak olan Tenis Kulübü ile Türkmen Mahallesi’nde yapilacak olan Otizm Yasam ve Spor Alani’nin ise temelini atacak.

Baskan Günel “Kentimizi güzel bir hafta bekliyor”

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nu bir kez daha Kusadasi’nda agirlayacak olmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek “Göreve geldigimiz günden bu yana Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nun destegi ile modern ve estetik bir turizm kenti tasarlamak için durmaksizin çalisiyoruz. Bu çerçevede tamamladigimiz ve yapimina baslayacagimiz projelerimiz için düzenleyecek oldugumuz açilis ve temel atma törenini Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun degerli katilimi ile 23 Haziran’da gerçeklestirecegiz. Tüm hemsehrilerimizi Persembe günü saat 13.30’da Taris Alani’na bekliyoruz. Kentimizi çok güzel bir hafta bekliyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile