Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Balıkesir‘de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir‘in Havran ilçesinde halka hitap etti.

Balıkesir‘in Havran ilçesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hamambaşı Meydanı‘nda otobüsün üzerinden halka hitap etti. Vatandaşlara ‘aile sigortası‘nı anlatan Kılıçdaroğlu, "Sizlere derdiniz var mı diye sormuyorum. Çünkü derdinizi çok iyi biliyorum. Bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, iktidarımızda aile sigortamızı başlatıp kadının hesabına 600 lira yatıracağız. Askerliği kısaltmak istiyoruz. Referanduma gideriz diyorlar. Senin oğlun 21 gün askerlik yaparken referanduma mı

gittiniz? Kararlıyız, askerliği kısaltacağız, parası olandan alacağız, olmayandan almayacağız. Bana öğretmen Kemal diyorlar. Evet evet ben öğretmen Kemalim, Havranlı Kemalim, sizin kardeşinizim. Şimdiye kadar hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu defa sizden oy istiyorum. Çanakkale kahramanımız Kocaseyit‘in mezarına gidiyoruz. Ona şükran borcumuz var" dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından beraberindeki konvoyla Çanakkale kahramanı Onbaşı Koca Seyit‘in köyü olan ilçeye 18 km uzaklıktaki Kocaseyit köyüne hareket etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile