CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'ndan DSP Genel Baskani Aksakal'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani ve Millet Ittifaki’nin Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Baskani Önder Aksakal’i ziyaret etti.

CHP Genel Baskani ve Millet Ittifaki Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu, DSP Genel Baskani Önder Aksakal’i parti genel merkezinde ziyaret etti. Iki genel baskan görüsme sonrasi ortak basin açiklamasi gerçeklestirdi. Ziyaret talebini kabul ettikleri için Önder Aksakal’a tesekkür eden Kemal Kiliçdaroglu, “Birlikte Türkiye’deki ekonomik durumu, yapilmasi gerekenleri tartistik. Demokraside yasadigimiz olumsuzluklar karsisinda karsilikli düsüncelerimizi aktardik. Türkiye’nin özellikle ekonomi konusunda yasadigi büyük açmazlar, mutfaklardaki yangin, bu yanginin söndürülmesi gerektigi konusundaki düsünceleri de karsilikli konustuk. Sundan bütün vatandaslarin emin olmasini isterim; Türkiye büyük bir ülke, Türkiye güçlü bir ülke, Türkiye bütün sorunlarini kendi öz gücü ile asabilecek potansiyele sahip bir ülke. Dolayisiyla hiç kimsenin karamsarliga kapilmasina gerek yok. Dolayisiyla göreceksiniz 15 Mayis’ta yeni bir Türkiye’ye uyanacagiz. Bahari görecegiz, güzelligi görecegiz, birlikte olmayi, kucaklasmayi görecegiz” diye konustu.

DSP’nin her zaman Türk milletinin beklentilerini karsilayan bir parti oldugunu söyleyen DSP Genel Baskani Aksakal ise, “Ben CHP Genel Baskanimiza, Sayin Cumhurbaskani adayimiza çiktigi yolda hayirli, basarili sonuçlar elde etmesini temenni ediyorum” dedi.

CHP Istanbul Il Baskanligi’na saldiri iddialarinin sorulmasi üzerine ise Kiliçdaroglu, “Hiç kimse merak etmesin, karamsarliga kapilmasin. Emin olun 15 Mayis’ta bu ülkeye bahari ve huzuru getirecegiz. Bu tür olaylar olmayacak, olaylari yapanlar hizlica yakalanip yargilanacaklar. Kimse üzülmesin, biz üzülmüyoruz ama böyle bir olayin olmamasi bizim en büyük arzularimizdan birisi. Bu bir daha Türkiye’de olmayacak” ifadelerini kullandi.

Kiliçdaroglu’na ziyaretinde CHP Insan Haklarindan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Gülizar Biçer Karaca, CHP Genel Baskan Yardimcisi Gökçe Gökçen ve CHP Hukuk ve Seçim Islerinden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Muharrem Erkek eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile