CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi ''AK Parti Ile Kafa Kafaya Yarisiyoruz''

CHP Genel Baskani Özel Açiklamasi ''AK Parti Ile Kafa Kafaya Yarisiyoruz''

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Kilis’te düzenlenen mitingde saganak yagmurun altinda yaptigi konusmada, anket sonuçlarina bakildiginda Kilis’te AK Parti ile kafa kafaya yaristiklarini söyledi.

CHP Genel Baskani Özel, Cumhuriyet Meydani’nda saganak yagmur altinda yaptigi mitingde konustu.

Özel, Kilis’in kendileri için bambaska bir degeri bulundugunu ifade ederek, “Suriye sinirinda hepimizin adina siniri bekleyen oradaki ve buradaki askerlerimizle, gün olur havan atarlar burada verdigimiz sivil sehitlerimizle. Belki evlerimizden çok uzakta ama kalplerimize çok yakinda. Yüreginde vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olan mert insanlar, yigit insanlar hepinizi saygiyla selamliyorum. Bugün buraya geldik, havaalaninda hava günlük güneslikti. Yaklasirken haberler gelmeye basladi.

Çok yagmur yagiyor diye, hatta dediler ki açik bir alandan kapali bir yere mi alsak. Il baskanim, belediye baskani adayim dediler ki ’Kilis o kadar çok bekledi ki bu günü, ne kadar yagsa da yagsin berekettir, bereketinizle geldiniz’” dedi.

Kilis’in boynu bükük oldugunu söyleyen Özel, “Kilis sahipsizdir. Kilis üç dört tane Adalet ve Kalkinma Partili siyasetçinin kendi içinde makamlarini döndürdügü, baska kimseye alan birakmadigi, ikisi milletvekili, biri belediye baskani. Kilis’te sanki 5 kisi varmis da Kilis’in her isini onlar biliyormus da, sürekli ayni kisiler arasinda bir siyaset dönüyor. Bizim il baskanimiz, ilçe baskanimiz, yöneticiler, kadin kollari, hepsi birden dedi ki, ’Hakan’i aday yapalim. Kilis’te bambaska bir sey olur.’ Insallah dedik. Hakan’imizi aday yaptik. Geldi çalismaya basladi.

Her anket daha iyiye gidiyor. AK Parti’den oy var neden, AK Partililer artik geçmisten beri ayni kisileri tasimaktan bikmis. Ne kurucu il baskaninin ne de mevcut adayin Kilis’e yatirim getirmedigini, Kilisli’nin derdine deva olmadigini biliyor” dedi.



"Yaris kafa kafaya"

"Burada seçimi almak için kafa kafaya yarisiyoruz" diyen Özel, "Tayyip Erdogan Gaziantep’te miting yapmadi, anketi gördü ve Kayseri’den Kilis’e geldi. Kilis’in artik Hakan gibi birisini istedigini gördüler. Geldi burada Kilis’in derdini konusmadi, Kilis’in sorunlarini nasil çözecegini konusmak yerine bu meydanda Istanbul seçimlerini konustu" ifadelerini kullandi.

Kilis’teki CHP seçmenine çagri yapan Özel, "Ögrenilmis çaresizlik diye bir sey var. Sakin AK Parti gelmesin, zaten CHP gelmez, MHP’ye mi versem? Aman ha. O günler geçmiste kaldi. Efendim MHP gelmesin, AK Parti’ye vereyim. Sakin ha. O günler geride kaldi" seklinde konustu.

Anketlere vurgu yapan Özel, sunlari söyledi:

"Ankette kafa kafayayiz. 1 puan degil, yarim puanin yarisi var. Eger CHP’liler partilerine sahip çikarsa artik yorgun AK Partililer bu duruma bir sari kart gösterip partilerinden adaylara göre Kilis’i çok daha iyi temsil edecek Hakan’a oy verirlerse bu seçim kazanilacak."

Özel, “Hakan Bilecen kardesimi belediye baskani seçerseniz, iki tane omzu var. Bu kardesimin sag omzunun üzerinde Mansur Yavas’in eli eksik olmayacak, bu omzunu bos birakmayacagiz. Sol omzunun üzerinde de Ekrem Imamoglu’nun eli olacak. Peki sen ne yapacaksin genel baskan olarak. Ilk günden son güne tam arkasindayim. Bu aslanim burada tarih yazacak. Hakan’a tam destek bekliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile