CHP Genel Baskani Özel, Afyonkarahisar Belediyesini Ziyaret Etti

CHP Genel Baskani Özel, Afyonkarahisar Belediyesini Ziyaret Etti

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Baskani Burcu Köksal, baskan yardimcilari ve birim müdürleri tarafindan karsilanan Özel, Afyonkarahisar’in ilk kadin belediye baskani olan Baskan Köksal’i tebrik etti.

CHP Genel Baskan Yardimcilari, Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka ve milletvekilleri ile birlikte Belediyeyi ziyaret eden CHP Genel Baskani Özel, "Afyon bugüne kadar görmedigi hizmetleri bizde görecek, bugüne kadar gördügü yanlislari da bizde görmeyecek” diye konustu.

Baskan Köksal, seçimlerden önce Genel Baskan Özgür Özel’e verdigi sözü yerine getirmenin mutlulugunu yasadigini söyledi.



Özel ise Baskan Köksal’i tebrik etti. 31 Mart seçimlerinin ardindan bütün Afyon’un kazandigina dikkat çeken Özel, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazandik, ama simarmadik, kibirlenmedik. Cumhuriyet Halk Partisi olarak asla ve asla kendi basarimizi birilerinin kaybi olarak görmüyoruz. Bütün Afyon kazanmistir. Afyon’daki bir AK Partili, bir MHP’li kendini kaybetmis görüyorsa biz kusurluyuz demektir. Buyursun gelsin bu odaya Burcu Baskan’a derdini, tasasini anlatsin. Buralar partizanlik yapilan yerlerden olmaktan çikacak. Biz mümkün olan bütün gayretimizle tüm dogru isleri birlikte yapacagiz” dedi.

Ziyaret, Baskan Köksal’in Özel’e, Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz’da, Kocatepe’deki görüntüsünü simgeleyen plaketi takdim etmesi ile sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile