CHP Genel Baskani Özel'den Dervisoglu'na Tebrik

CHP Genel Baskani Özel'den Dervisoglu'na Tebrik

CHP Genel Baskani Özgür Özel, IYI Parti Genel Baskani seçilen Müsavat Dervisoglu’nu tebrik ederek, "Bundan sonra IYI Parti de, Müsavat beyle beraber yol yürüyecegine göre kendisine hayirlisi olsun diyoruz" dedi.

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Manisa’da 484. UNESCO Uluslararasi Manisa Mesir Macunu Festivali kapsaminda düzenlenen fener alayina katildi.

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakirlioglu, CHP Manisa Milletvekili Bekir Basevirgen ve çok sayida vatandasla birlikte yürüyen Özel, vatandaslari selamladi.

Fener alayinin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Özel, IYI Parti Genel Baskani seçilen Müsavat Dervisoglu ile ilgili, “Hayirli, ugurlu olsun. Bir siyasi partide parti içi demokratik yaris hem o partiye katki saglar hem de ülkenin demokrasisine katki saglar. Çok kiymetli adaylar yaristi. Dikkatle takip ettik. Müsavat Dervisoglu benimle birlikte grup baskanvekilligi yapti. IYI Parti’de çok emegi olan çok kiymetli bir isimdir. Bundan sonra IYI Parti de Müsavat beyle beraber yol yürüyecegine göre kendisine hayirlisi olsun diyoruz. En kisa zamanda kendisini tebrik etmek için ziyaret edecegim. IYI Parti iyi insanlardan olusan bir partidir. Son seçimlerde de çok sayida iyi insan Türkiye Ittifakiyla birlikte olarak Adalet ve Kalkinma Partisi ile MHP’den Cumhur Ittifaki’na geçit vermedi. Bu iyi insanlar kendilerine yeni bir yol çiziyor. Müsavat beye hayirlisi olsun” dedi.



“Aksener Türk siyasi tarihinde önemli izi olan bir insan”

Meral Aksener’in Türk siyaseti açisindan önemli bir siyasetçi oldugunu söyleyen Özel, “Ayrica Meral Aksener çok degerli bir insan. Türk siyasi tarihinde önemli kilometre taslarinda izi olan bir insandir. Millet Ittifaki’nin Kiliçdaroglu ile mimarlarindan biridir. Onun bugün veda konusmasi çok anlamlidir. Kendisine de bundan sonraki yasaminda saglik ve basarilar diliyoruz. Geçmis süreçler bir yana biz kendisine hakkimizi helal ediyoruz. O da hakkini helal etsin. IYI Parti ve IYI Partililer için de hayirlisi olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile