CHP Genel Baskani Özel, Osmaniye'de Partililerle Bulustu

CHP Genel Baskani Özel, Osmaniye'de Partililerle Bulustu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, "Türkiye’ye güveniyorum, Türk insanina güveniyorum, Osmaniye’ye güveniyorum. Serkan kazanacak, Osmaniye kazanacak. Türkiye kazanacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, Osmaniye’yi ziyaret etti ve seçim irtibat bürosunda partililerle bulustu. Seçim irtibat bürosu önünde "halk bulusmasi" programinda partililere hitap eden Özel, konusmasina geçtigimiz günlerde kalp krizi sonucu vefat eden merhum il baskani Mehmet Orhun Dögüsçü’yü anarak basladi ve Osmaniye’nin kendisi için ikinci bir memleket oldugunu vurguladi.

"Osmaniye benim ikinci memleketim"

CHP Genel Baskani Özel, "Illere giderken Osmaniye’ye de gidecegim dedim, oraya dediler 1 ay önce gittiniz, çok iddiali oldugumuz sehirlere gidelim dediler. Birincisi Osmaniye’de çok iddialiyiz, ikincisi Manisa’ya mi Osmaniye mi derseniz Osmaniye’ye gidelim derim, Manisa dogdugum yer, büyüdügüm yer, doydugum yer memleketim gitmedim mi burnumda tüter ama Osmaniye’de ne dedik ikinci memleketim, kardeslerimin memleketi, abilerimin memleketi, babalarimin, dedelerimin memleketi dedim. Hepinizi çok seviyorum. Osmaniye’de fahri milletvekilligi de yaptim" dedi.



"Devlet Bahçeli’ye memleketinden geçmis olsun dileklerimi iletiyorum"

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’ye geçmis olsun dileklerini ileten Özel, "Bugün sabah bir haber okudum, Sayin Bahçeli bir kaza geçirmis, omzu incinmis, kolu incinmis memleketinden kendisine geçmis olsun diyorum, saygilarimi iletiyorum. Osmaniye’de önemli olan siyasi ayriliklar olur tartismalar da olur belki ama, Osmaniye’nin insan yönü kuvvetlidir, hemsehriciligi kuvvetlidir. Osmaniyeli birbirini seven, vatanini seven, kalbinde vatan, millet, bayrak ve Atatürk sevgisi olan insanlarin memleketidir" dedi.



"Ben Türkiye’ye güveniyorum, Türk insanina güveniyorum"

CHP Genel Baskani Özel, "Osmaniyeli alninin terini topraga damlatandir, topraktan bereket fiskirtandir, o bereketle çolugunun çocugunun rizkini kazanandir. Haramdan ve yalandan korkan, kalbinde vatan, millet, bayrak sevgisi tasiyandir, güzel insanlarin, çaliskan çiftçilerin memleketidir. Ben Türkiye’ye güveniyorum, Türk insanina güveniyorum, Osmaniye’ye güveniyorum. Serkan kazanacak, Osmaniye kazanacak" diyerek konusmasini tamamladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile