CHP Genel Baskani Özel, Pamukkale Belediye Baskani Ertemur'u Tebrik Etti

CHP Genel Baskani Özel, Pamukkale Belediye Baskani Ertemur'u Tebrik Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, Denizli ziyareti kapsaminda Pamukkale Belediye Baskanligi’ni ziyaret etti. Özel, “Ali Riza Baskanimiz, tüm belediyelerimizde olacagi gibi, temel belediyecilik hizmetlerinin en iyisini, üzerine sosyal belediyecilik ile de vatandaslarimizin yasadigi ekonomik sorunlar karsisinda toplumumuza sahip çikacaktir” dedi.



CHP Genel Baskani Özel, Denizli ziyaretleri kapsaminda Denizli Büyüksehir Belediye Baskanligi, Merkezefendi Belediye Baskanligi ve Pamukkale Belediye Baskanligi’ni ziyaret etti. Özel’in ziyaretinde Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, CHP Denizli Il Baskani Ali Osman Horzum, CHP Pamukkale Ilçe Baskani Ugur Coskun hazir bulundu.

“Tarimin, sanayinin ve turizmin birlikte ayaga kaldiracagi bir ilçe Pamukkale”

Pamukkale Belediye Baskanligi ziyaretinde hem belediye personeli hem de vatandaslar tarafindan yogun ilgiyle karsilanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel’i, Belediye Baskani Ali Riza Ertemur makaminda agirladi. Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, “Genel Baskanimiz Özgür Özel’i, Denizli halkimizla birlikte yürekten bir cosku ve heyecanla bekliyorduk. Türkiye’mize gelen bahar Denizli’mizde de filizlerini verdi. Ülkemizde baslayan baharin Denizli’de temsilcisi olarak bizlere ve örgütümüze güveni ve destegi için kendisine çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.



Pamukkale ilçesinin gerçek degerini Ali Riza Ertemur Baskan ile kazanacagini belirten CHP Genel Baskani Özgür Özel ise “Ali Riza Baskan milletvekilligi yaptigi dönemde de özellikle Denizli’nin Pamukkale’nin sesini mecliste duyurmus, halkta karsiligi olan bir baskan. Çok önemli bir seçim basarisi elde etti. Tüm baskanlarimizla birlikte kendisinin basarisindan çok mutluyuz. Ali Riza baskanla görüsmemizde de çok iddiali bir konusmasi oldu ‘gelecek dönemde karsimiza rakip dahi çikmayacak, biz o kadar iyi çalisacagiz’ dedi.

Kendisinin siyasi geçmisinde ve ticari geçmisinde bu basarilar var. Basarilarla dolu bir hayati var. Yine böyle basarilarla dolu bir dönem geçirmesini diliyorum. Pamukkale, Türkiye’nin kötü politikalar yüzünden geçmisteki önemine ulasamayan Pamukkale travertenlerine de sahip bir yer. Tarimin, sanayinin ve turizmin birlikte ayaga kaldiracagi bir ilçe Pamukkale. Sayin belediye baskanimiz bu öngörüye, bu vizyona sahip bir baskan. Büyüksehir belediyemizde olacagi gibi burada da temel belediyecilik hizmetlerini vererek üzerine sosyal belediyecilik ile vatandaslarimizin yasadigi ekonomik sorunlar karsisinda toplumumuza sahip çikacaklardir. Bunun yaninda da hem turizmi hem tarimi destekleyerek burada çok önemli bir basariyi elde edecegimize eminim” dedi.



Ziyaret sonunda, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, hatira defterine günün anisina duygularini yazdi. Ardindan da, Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, Özel’e hediye takdim etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel, sevgi gösterileri esliginde Denizli’den ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile