CHP Genel Baskani Özgür Özel'den Belediye Baskanlari Ve Partililere Uyari Açiklamasi

CHP Genel Baskani Özgür Özel'den Belediye Baskanlari Ve Partililere Uyari Açiklamasi

CHP Genel Baskani Özgür Özel, seçimin ardindan kazandiklari belediyeler üzerinden partililere seslenerek, “Çok önemli bir sinavdayiz, bütün gözler üzerimizde dikkatle bizi izliyorlar, o yüzden okyanuslari geçip derelerde bogulmayacagiz, ufak tefek atama hatalari oluyor hepsini geri aldiriyorum. Bizim belediye kaynaklarini partililere aktarma siramiz gelmedi, Atatürk’ün partisinin iktidar olma sirasi geldi” dedi.

CHP Genel Baskani Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardindan Afyonkarahisar Belediye Baskanligini kazanan Burcu Köksal’i ziyaret etmek ve partilileri ile bir araya gelmek üzere Afyonkarahisar’a geldi. Ilk olarak partisinin il baskanligini ziyaret eden Özel ardindan burada kendisini bekleyen partililere seslendi. Konusmasinda bir çok kentte ve ilçede belediye baskanligini kazanmalarina ve bunun basarisina deginen Özer, “Çok önemli bir sinavdayiz, bütün gözler üzerimizde dikkatle bizi izliyorlar, o yüzden okyanuslari geçip derelerde bogulmayacagiz. Sonuna kadar basladigimiz gibi devam edecegiz. Burcu Köksal baskanimizin geçtigimiz günlerde ‘artik bundan sonra Afyon’da es, dost, akrabayi belediyeye doldurma dönemi yok’ dedigi yaklasimini önemsiyoruz, destekliyoruz ve sonuna kadar arkasindayiz” dedi.



“Hata yapma lüksümüz yok”

Partililerin belediyelerden olabilecek beklentilerine deginen Özel, önemli bir konuya dikkat çekerek sunlari söyledi:

“Belediyeler, ‘çocuklarim, torunlarim uzun yillardir emegimiz var partide hemen ise girmeli’ diye bakacagimiz yerler degildir. Biz bu belediyeleri çocuga, toruna, ese ve dosta is saglamak ya da ihale verip rant aktarmak için degil biz bu belediyeleri o çocuklarin gelecegini kurtarmak için kazandik. Söyle düsünmeyin ‘50 yildir bu partide kosturuyorum belediyeyi kazandik artik bizim rahat etme zamanimiz’ biz bu ülkenin gelecegini kurtarmak için kisisel beklentilerin ve taleplerin çok disinda bir yaklasimda bulunmamiz lazim. Açik söylüyorum ufak tefek atama hatalari oluyor hepsini tek tek geri aldiriyorum en iyi o isi yapacagini düsündügü kisiyi çok yakin bir partilinin yakini oluyor Bursa’da geri aldirdim, Balikesir’de geri aldirdim ve Adana’da geri aldirdim. Burada aslinda çok hak ettigi halde bir arkadasimiz görevlendirilmis yillardir hukuk mücadelesi veren ve baskalarinin 500 bin TL’ye yaptigi isi 3 kisi 100 bin liraya yapacaklarmis ama esi partide görevli diye onu da geri aldirdim hata yapma lüksümüz yok.”

“Bizim belediye kaynaklarini partililere aktarma siramiz gelmedi”

Kendilerinin bembeyaz bir kagit oldugunu vurgulayan Özel, “Onlar gri bir kagit gibi iz göstermiyor biz tertemiz bir partiyiz bembeyaz bir kagit gibiyiz üzerine kursun kalemin dokundursak kir gösteriyor, dikkat edecegiz, dogru davranacagiz ve örnek olacagiz. Biz basaracagiz. Ben bu iradeyi göstermezsem, baskanlarim bu iradeyi göstermez ise siz bu anlayisi göstermezseniz ‘efendim AK Parti’nin il baskani avukatti önceki dönem belediyenin bütün islerini yapiyordu simdi sira Bizim için de yok öyle bir sey. Bizim belediye kaynaklarini partililere aktarma siramiz gelmedi Atatürk’ün partisinin iktidar olma sirasi geldi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile