CHP Güzelbahçe'de Mustafa Günay Tepkisi

CHP Güzelbahçe'de Mustafa Günay Tepkisi

Yerel seçimler için Güzelbahçe’den yeniden aday gösterilmeyen CHP’li Güzelbahçe Belediye Baskani Mustafa Ince, duruma tepki gösterdi. Ince, “Bu yapilan tercihin hepimiz ve Güzelbahçeliler adina yanlis oldugu kanaatindeyiz” dedi.

CHP Izmir’de, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylarin belirlenmesinin ardindan, Güzelbahçe ilçesinde mevcut Baskan Mustafa Ince’nin yerine Mustafa Günay aday gösterildi. Aday gösterilmeyen Mustafa Ince, duruma tepki olarak diger aday adaylari ile birlikte CHP Güzelbahçe Ilçe Baskanliginda basin açiklamasi yapti.

"Yapilan tercihin yanlis oldugu kanaatindeyiz"

Aday adayi olarak Güzelbahçe için yola çiktiklarini ve çalismalarini sürdürdüklerini aktaran Ince, “Bizler aday adayi olarak Güzelbahçe için yola çiktik, çalismalarimizi sürdürdük. Ancak Parti Meclisimizin karari ile ilçemize aday olmamis bir partili arkadasimiz, Güzelbahçe’ye CHP adayi olarak görevlendirilmistir. Bu yapilan tercihin hepimiz ve Güzelbahçeliler adina yanlis oldugu kanaatindeyiz. Güzelbahçe için hayali olan tüm bu arkadaslarimiz, aday adayligi süresince CHP ilkeleri dogrultusunda bu seçim için çalismislardir. CHP de ilçemize temsilciler göndererek bizleri tartiya koymuslardir. Güzelbahçeyi yönetme hedefi olan bu arkadaslarin ben Güzelbahçe Belediye Baskani olarak ilçeyi yönetebilecegi kanaatindeyim” dedi.



"Yeniden aday degilim"

Görevini tekrar CHP’li arkadasa devretmek istedigini belirten Baskan Ince, “CHP ilkelerine bagliligima ve bu dönemde verdigim hizmet adina bu 8 arkadasimin bir kez daha degerlendirilmesini partili degerli büyüklerimden rica ediyorum. Eger bu süreç gerçeklesirse lütfen bu sürecin içinde olan sahsimi belediye baskani aday adayligindan feragat etmenizi rica ediyorum. Bir gelisme olursa aday adayi degilim. 31 Mart 2024 seçimlerinde partimizin ilçemizde en yüksek oyu alarak bütün kesimleri kucaklayarak kazanmasini ve görevimi tekrar CHP’li olan arkadasa devretmeyi istiyorum. Bu benim en büyük hayalimdir. Saygilar sunarim” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile