CHP Heyeti ADD Baskani Hüsnü Bozkurt'u Ziyaret Etti

CHP Genel Baskan yardimcilari Veli Agbaba ve Gülizar Biçer Karaca ile Ankara Milletvekili Murat Emir, Atatürkçü Düsünce Dernegi (ADD) Genel Baskani Hüsnü Bozkurt'u ziyaret etti.

ADD Genel Merkezi'ndeki ziyarette konusan Veli Agbaba, Genel Baskanliga seçilen Bozkurt'a yeni görevinde basarilar diledi.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun bürokratlarla ilgili, "18 Ekim'den sonra iktidarin baskisiyla hukuksuz isler yaparsaniz bunun bedelini ödersiniz" açiklamasina deginen Agbaba, açiklamanin ardindan suç duyurusunda bulunuldugunu hatirlatti.

Anayasanin 137. maddesinde, devlet memurlarinin nasil çalisacaginin belirtildigini ve bu maddeye dava açildigini öne süren Agbaba, "Hem saray hem onun küçük ortagi, ülkenin daha kötü yönetilmesi için ugrasmaya devam ediyorlar. Türkiye'nin gerçeklerini görerek yapmaya devam ediyorlar. Liyakatin olmadigi bu düzeni savunmak, vatana ihanetle es deger pozisyona gelmis durumda." dedi.

Ziyarette, CHP Genel Baskan Yardimcisi Karaca da Bozkurt'a yeni görevi için hayirli olsun dileginde bulundu. Karaca, ADD'nin mensubu olmaktan onur duydugunu söyledi.

ADD Genel Baskani Bozkurt ise tebrik ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile