CHP Genel Baskan Yardimcisi Gamze Akkus Ilgezdi ile beraberindeki milletvekilleri ve partililerden olusan 40 kisilik heyet, bir dizi ziyarette bulunmak ve vatandaslarla bir araya gelmek üzere Erzincan’a geldi. Kentte çesitli temaslarda bulunulmadan önce parti il binasi önünde CHP Genel Baskan Yardimcisi Ilgezdi tarafindan basin açiklamasi gerçeklestirildi.
Baskan Ilgezdi, Erzincanli vatandaslarin sorunlarini dinlemek ve sorunlara çözüm üretmek için geldiklerini ve evlere misafir olacaklarini söyledi.
Ilgezdi yaptigi açiklamada, “Aslinda bugün Erzincan’in taleplerini ve sorunlarini dinleyecegiz. Ben inaniyorum ki günün sonunda yurttaslarimizla yeni ve saglam gönül köprüleri kuracagiz. Refah, bolluk ve saglik içinde yasayacagimiz Türkiye özlemiyle çalisiyoruz. Bu inanç ve kararlilikla aylardir kapi kapi, il il güzel ülkemizi geziyoruz. Nerede bir dert, sorun varsa bunlari tespit edip çözüm bulmak adina Ankara’dan genis bir fikir birligiyle yol yürüyüp iktidara geldigimizde güzel yarinlarini kurmak için mücadele ediyoruz. Biz açta açikta, darda, sikintida olan vatandasimiz kalmasin istiyoruz. Biz esnafimiz dükkânini siftahsiz kapatmasin, çiftçimiz mahsulünü tarlada birakmasin istiyoruz. Erzincan’da hangi siyasi partili olursa olsun, yurttaslarimizin bizleri çok güzel misafir edecegine inaniyoruz ve simdiden hepsine tesekkür ediyoruz” diye konustu.
CHP heyeti yapilan basin açiklamasinin ardindan gruplar halinde ilçelerde ve merkezde esnaf ziyaret etti.
CHP Heyeti Erzincan'da
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskan Yardimcisi Gamze Akkus Ilgezdi ve beraberinde ki heyet Erzincan’da temaslarda bulundu.



















