CHP İl Başkanı Kök, İbradı'yı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Devrim Kök, İbradı'daki Üzüm Festivaline katıldı.

İl Başkanı Devrim Kök ve partililer, İbradı'da düzenlenen Üzüm Festivaline katıldı.

Festivalin gündüz etkinlikleri sonrası CHP heyeti, ilçeye bağlı Ormana beldesi ve yöre köylerini ziyaret etti. Kök ve beraberindekiler, daha sonra partinin il başkan yardımcısı İbrahim Küçükkuru'nun doğup büyüdüğü Çukurviran ile bazı köylerde kahvehane ve evlerde köylülerin sorunlarını dinledi.

Manavgat ve Serik'te düğünlere de katılan Kök, AK Partili belediyelerin yönetimindeki İbradı ve Ormana'da karşılaştıklarından dolayı üzüntülü olduğunu ifade ederek, ''İbradı, tarihinin en kötü festivalini yaşadı. Bir sanatçı bile getirtememişler. Konser olmadığı için vatandaş festivale ilgisiz kalmış, ilçe böylesi bir günde, geçmişle mukayesesinde, adeta bomboştu'' dedi.

Kök, AK Parti'nin idaresindeki Ormana'da da bir sürü dert dinlediklerini kaydederek, bunların kolaylıkla çözülebilecek sorunlar olduğunu ifade etti.

Kök, ''Örneğin Ormana veteriner istiyor. Çok mu zor Ormana'ya bir veteriner tahsisi, değil. Niyet meselesi. İnanıyoruz ki AK Parti iktidarıyla geriye giden İbradı'yı ve etrafını, belediye başkanlığını da kazanarak şaha kaldıracağız'' diye konuştu.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile