Chp İl Başkanı Özdemir, Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Gezisini Değerlendirdi

Chp İl Başkanı Özdemir, Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Gezisini Değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafta sonunda Kayseri'de gerçekleştirdiği geziyi değerlendiren İl Başkanı Enver Özdemir, gezinin son derece yararlı geçtiğini ve ufukta CHP iktidarının göründüğünü söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hafta sonunda Kayseri'de gerçekleştirdiği geziyi değerlendiren İl Başkanı Enver Özdemir, gezinin son derece yararlı geçtiğini ve ufukta CHP iktidarının göründüğünü söyledi.
Özdemir, yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Kayseri ziyaretinde vatandaşların gösterdiği ilgi ve partililerin heyecanı ile CHP'nin iktidara çok yakın olduğunu belirtti.
Özdemir, "Genel Başkanımız iki gün boyunca Karaözü, Dadaloğlu, Pazarören, Yeni Süksün, Bünyan, Özvatan ve Felahiye'de vatandaşlarımızla buluştu. Bu gezide vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve partililerimizin heyecanı CHP iktidarının çok yakın olduğunu gösterdi. Genel Başkanımız tüm Türkiye'yi karış karış dolaşmaya, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam etmektedir. AKP'nin korkulu rüyası haline gelmiştir. Ufukta görünen CHP iktidarını, bu çatı altında kenetlenen halkımızla birlikte kurmaya hazırız. Türkiye'nin sorunları halkla beraber çözülecektir. Öncelikli olarak genel başkanımızın da her yerde ifade ettiği gibi AKP Anayasası'na 'hayır' diyerek başlayacağız. Bu anayasanın bir dayatma olduğunu, halkın sorunlarına çözüm değil, Başbakanı yüce divandan kurtarma anayasası olduğunu yılmadan anlatacağız. Türkiye'nin karanlıklara götürülmesine izin vermeyeceğimizi haykıracağız. Ve ilk genel seçimde de halkın beklentisi olan halk iktidarını kuracağız" dedi.
Özdemir, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Kayseri programı boyunca emek veren parti üyelerine, kadın ve gençlik kollarına, ilçe başkanlarına, basın mensuplarına, programın sağlıklı ve güvenlik içerisinde gerçekleşmesine katkı sağlayan Vali Mevlüt Bilici'ye, Emniyet müdürlüğü ve Jandarma Alay Komutanlığı ve personeline teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile