Chp İl Başkanı Peri, Aday Adaylarını Ziyaret Etti

CHP Gaziantep İl Başkanı Ali Peri, aday adaylarını seçim bürolarında ziyaret etti.

Aday adaylara başarılar dileyen Peri, her birisine yanında getirdiği nazar boncuklarını takarak, “Hepiniz çok güzel çalışıyorsunuz. Partimizin aldığı ön seçim kararı ve seçime katılan aday adaylarımızın emekleriyle Gaziantep siyasi arenasına hem hareket hem de kalite geldi. Bu gayretkeşliğinize ve emeklerinize nazar değmesin. İnşallah da hem partimiz hem de sizler adına karşılığını bulsun” dedi.

Aday adaylarının müthiş bir performans sergilediklerini kaydeden Peri, "Sadece üyelerimize değil tüm Gaziantep halkına yönelik çalışıyorlar. Hem kendilerini hem de parti programlarımızı anlatıyorlar. Biz bugüne kadar onların bu yoğun tempolarını bölmemek ve zamanlarını almamak için ziyaretimizi hep erteledik. Bugün de yine programlarını bölmemek için haber vermeden geldik. Yerinde bulduğumuz adaylarımızın nazar boncuklarını kendimiz takıyoruz. Bulamadıklarımıza da iletilmek üzere bırakıyoruz. Bu kadar güzel ve yoğun mesai ile çalışan arkadaşlarımıza nazar değmesin istiyoruz. Bu çalışmaları önseçimden sonra da aynı tempo ve kararlılıkla sürsün istiyoruz" diye konuştu.

Peri, ön seçimde oy kullanacak üyelere yönelik olarak da bazı uyarılarda bulunarak, "Üyelerimiz oylarını kullanırken çok dikkat etsinler. Öncelikle oy kullanma işlemini geç saatlere bırakmasınlar. Oy pusulasında en az 5 en fazla 10 aday işaretlenebilir. Bu sayıların fazlası ve azı oyun geçersiz kılınmasına neden olur. Oy verecekleri adayların numaralarına ve kimlik bilgilerine hakim olsunlar. İsim benzerliklerine dikkat etsinler. Güzel, sorunsuz, CHP‘ye ve örgütümüze yakışır bir seçim şöleni yaşayalım ve 3 Nisan‘da başlayacak bu şöleni 12 Haziran‘da bayrama çevirelim" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile