Chp İl Yönetimi Aday Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Yönetimi, İstanbul‘un üç seçim bölgesinin milletvekili aday adaylarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Bahri Şahin, "Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşıp aile sigortası hakkında bilgilendireceğiz" dedi.

CHP İl Yönetimi, bütün aday adaylarıyla görüşme yapmak üzere Grand Cevahir Otel‘de toplantı düzenledi. Toplantıya İl Başkanı Bahri Şahin‘in yanı sıra İstanbul‘dan aday adayı olan Berhan Şimşek ve diğer aday adayları katıldı. İl Başkanı Şahin, bu toplantıyla birlikte seçim startını verdiklerini ifade ederek, CHP‘de moral ve motivasyonunun seçime ne kadar hazır olduğunu seçmene göstermek istediklerini söyledi. Yarın da kadın kolları üyelerini bir araya getirerek eğitime tabi tutacaklarını dile getiren

Şahin, 6 bin kadına ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı. Şahin, "Mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşıp aile sigortası hakkında bilgilendireceğiz" dedi.

İstanbul‘dan aday adayı olan Berhan Şimşek ise, Türkiye‘nin çıkarlarını düşündüğü için milletvekili adayı olduğunu belirterek, "Ülkede güvenilir tek bir kurum kalmadı. Ne eğitime, ne emniyete ne bakanlara ne de başbakana güveniyoruz. 12 Haziran‘dan sonra sloganımızda olduğu gibi Türkiye‘nin rahat bir nefes alabileceği Türkiye imar edeceğiz" şeklinde konuştu.

Eski İstanbul Valisi Erol Çakır, son dönemde herkesin endişeli olduğunu ve gazetecilerin evlerinin arandığını belirterek, bu tehlike karşısında herkesin CHP çatısı altında toplanması gerektiğini söyledi. CHP‘den aday adayı olan Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize Akbaba da yoğun destek aldığını belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile