CHP İlçe Teşkilatı Ayrı Çelenk Koydu

CHP İlçe Teşkilatı Ayrı Çelenk Koydu

CHP Çaycuma ilçe teşkilatı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmazken, ayrı bir tören düzenleyerek Atatürk anıtına çelenk koydu.

CHP Çaycuma ilçe teşkilatı 30 ağustos zafer Bayramına katılmazken, ayrı bir tören düzenleyerek Atatürk anıtına çelenk koydu. CHP İlçe teşkilatının saat 12.00'de düzenlediği törene Zonguldak CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, CHP İlçe başkanı Umut Başoğlu, yönetim kurulu ve CHP liler katıldı.

Tören Önce CHP teşkilatının anıta çelenk koyması ile başladı.

Ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. İlçe Başkanı Umut Başoğlu, konuşma yaparak; 30 Ağustos; ülke topraklarının, hangi şartlar altında, hangi bedeller ödenerek kazanıldığının, millet olarak yeniden hatırlanması gereken bir gün olduğunu ifade etti

Başoğlu, “Çok büyük, parlak zaferlerle doludur, ama Türk Ulusu'nun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Besbelli ki genç Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramını, milletçe mutluluk ve coşkuyla karşılarken, şanlı zaferi bize yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder ve Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimiz ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz" dedi

Konuşmanın ardından CHP İlçe teşkilatı ve törene katılanlar Atatürk anıtına karanfil koydular. Ardından tören bitti. 15 dakika sonra CHP nin çelenk’i yetkililer tarafından konulduğu yerden kaldırılarak anıtın arkası kısmına yere kondu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile