CHP Ilçe Yönetiminden Baskan Özdemir'e Destek Ziyareti

CHP Ilçe Yönetiminden Baskan Özdemir'e Destek Ziyareti

CHP Nilüfer Ilçe Baskani Özgür Sahin, ilçe yönetimiyle birlikte Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’i makaminda ziyaret ederek, her zaman destege hazir olduklarini vurguladi.

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, CHP Nilüfer Ilçe Baskani Özgür Sahin ile ilçe yönetimini Halk Evi’ndeki makaminda agirladi. Ziyarette, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ve baskan yardimcilari ile partililer de yer aldi. Basarili bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten CHP Nilüfer Ilçe Baskani Özgür Sahin, seçim döneminde oldugu gibi her zaman destek olmaya hazir olduklarini vurguladi. Sahin, “Nilüfer, Türkiye ve Bursa’nin gözbebegi konumunda. Nilüfer’in basarisini daha da yukari tasimak için üzerimize düsen ne varsa, örgütümüzle birlikte yapmaya haziriz. Örgütten gelen bir baskan olmaniz, bizim için ayri bir mutluluk oldu. Basarili çalismalar yapacaginiza inaniyoruz” diye konustu.

Kampanya dönemi ve sonrasinda CHP Nilüfer Ilçe Baskani Özgür Sahin öncülügünde örgütün destegini gördüklerini ifade eden Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir de, “Biz de sizin yaninizda olmaya çalistik. Birlikte güzel bir süreç geçirdik. Buradaki esas görevimiz, birlikte basarili isler yapmak. Yönetimimizi belirledik, artik sahaya çikma zamani. Nilüfer’de herkese dokunacagiz. Bunu, sizin de desteginizle yapacagiz. Sorunlari biliyoruz ve bunlari çözmek için çalisacagiz” dedi.

Fikir alisverisinin yapildigi ziyarette Baskan Sadi Özdemir, talep ve öneriler üzerine degerlendirmelerde de bulundu. Baskan Özdemir, Nilüfer’de gerçeklestirmek istedikleri projeleri de paylasti.

Ziyaretin sonunda CHP Nilüfer Ilçe Baskani Özgür Sahin, Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir adina Çagdas Yasami Destekleme Dernegi’ne yaptiklari bagisin belgesini, Baskan Sadi Özdemir’e verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile