CHP, Kaymakam İzni İle Çelenk Koydu

CHP, Kaymakam İzni İle Çelenk Koydu

Yeni yönetmeliğe göre yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında sadece Nazilli Kaymakamlığı, Nazilli Garnizon Komutanlığı ve Nazilli Belediyesi Atatürk Anıtı'na çelenk koyarken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Teşkilatı ise tören sonrası çelenk koymak için Kaymakamlıktan izin aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı çelenk sunumu ve saygı duruşu törenlerinin ardından resmi tören gereği Kaymakam Mehmet Okur’un tebrikleri kabul etmek için makamına gittiği sırada CHP Nazilli İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı ve partililer, tören alanından ayrılmayarak Kaymakamlık izni ile Ata’nın huzuruna çelek sundu. Çelenk sunumunun ardından törene katılan CHP’li parti üyeleriyle beraber hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yenipazarlı, partililerine seslenerek, “Ulusal kurtuluş savaşımızın zaferle sonuçlandırıldığı 90. yıldönümünde hepinizin bayramını kutluyorum. Bu bayramı da kutlamaktan onur ve gurur duyuyorum. Bu törene katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Resmi çelenk töreninin ardından saat 09:45’te CHP tarafından konulan çelenk, Kaymakam Okur’un makamındaki tebrik kabulünün ardından saat 10:30’da İstasyon meydandaki kutlamalara gelindiğinde ise yerinden alındığı görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile