Chp'li Ali Talak Açıklaması

Chp'li Ali Talak Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, uygulayacağı projelerle Çiğli’yi İzmir’in yeni buluşma adresi yapacağını söyledi.


Çiğli’de kendisini zorlayacak bir işin olamayacağını vurgulayan Ali Talak, “Ben haritacıyım. Her zaman söylediğim gibi Çiğli’ye teknik bir elin değmesi gerekiyor. Yapacağımız işlerle projelerle Çiğli’yi farklı bir konuma getireceğiz. Çiğli kafeleriyle, restoranlarıyla, oyun alanlarıyla, yeşil alanlarıyla buluşma noktası olacak” dedi.

Çiğli’yi denizle buluşturacaklarını söyleyen CHP’li Talak, Çiğli’nin zaten 30 km sahil şeridi bulunduğunu, ancak bu 30 kilometrelik sahil şeridinin büyük bölümünün Ramsar Anlaşması ve SİT Alanı kapsamında olduğunu ayrıca diğer bir kısmında ise Tuzla İşletmeleri ile Kuş Cenneti’nin yer aldığını belirtti.

Talak, “Karşıyaka sınırının bittiği yerden itibaren iki kilometrelik mesafede Çiğli’yi denizle buluşturacağız. Projemiz hazır. O bölge zaten turizm imarında izinlerimizi alarak oraya yürüyüş ve bisiklet yolları, kafeler ile restoranlar yapacağız. Sınırsız internet olacak. Yalnızca Çiğlililerin değil İzmirlilerin yeni buluşma adresi olacak” diye konuştu.

CHP’li Talak, “Tüm parklarda sınırsız internet olacak. Vatandaşlarımız parka geldiği zaman tabletiyle, akıllı telefonlarıyla internetten faydalanabilecekler. Burada belediyenin işleteceği kar amacı gütmeyen büfeler olacak. Vatandaşlar bu büfelerden uygun fiyatlarla çayını, kahvesini ve meşrubatını alacak. Aileleriyle güzel zaman geçirecekler” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile