CHP’li Altıntaş Gündemi Değerlendirdi

CHP’li Altıntaş Gündemi Değerlendirdi

CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, düzenlediği basın toplantısında parti gündeminde yer alan birçok konuyu değerlendirdi.

Altıntaş 'ın düzenlediği basın toplantısına CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sümran Ünal ile CHP Merkez İlçe yöneticileri ve basın mensupları katıldı.Sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda Altıntaş ilk olarak delege seçimlerini değerlendirdi.

2 yıl boyunca Merkez İlçe yönetimi olarak CHP çatısı altında görev yaptıklarını belirten Altıntaş, “6 bin 500 üyeye sahibiz. Ancak bu üyelerimizin 400 'ü ancak delege seçilebiliyor. 23 Ocak 'ta başladığımız delege seçimleri olaysız ve hadisesiz bir şekilde gerçekleşti” dedi.

2 yıllık süreçte referandum ve genel seçim sınavı geçirdiklerini hatırlatan Altıntaş, “Her iki seçimde de başarılı olduk. Çalışmalarımızın karşılığını yerel siyasette aldık. Ancak genel anlamda halk CHP 'ye ana muhalefet görevini verdi. Şimdi önümüzde çok ciddi bir yerel seçim var. Konumumuz, makamımız, mevkimiz ne olursa olsun yerel seçimlerde çok çalışacağız” diye konuştu.Yerel seçime Büyükşehir adı altında girileceğini hatırlatan Altıntaş iddialı konuştu.

Altıntaş şunları söyledi: “hala büyükşehirin nasıl olacağı, kapsamının ne olacağı belli değil. Eğer Kocaeli örneği alınacaksa, partimizin Kocaeli örgütü ile bir araya gelebiliriz. Şu anda bekliyoruz. Şartlar ne olursa olsun CHP bayrağı Aydın Belediyesi 'nden inmeyecektir.Zaten belediyemize baktığımızda yeni belediye sarayı, Çevre Bulvarı,Meydan Projesi gibi faaliyetler bizi seçim çalışmalarımızda rahatlatacaktır” dedi.“OLUMLU BİR HAVA GÖRÜRSEM DEVAM EDERİM”Kendisine yöneltilen yeniden 'Merkez İlçe Başkanlığına aday olacak mısınız ' sorusuna cevap veren Altıntaş şunları kaydetti: “Böyle bir görevi devam ettirmek onurdur. Bu görevi benden daha iyi biri yapmak için çıkarsa onun da yanında koşar ve çalışırım. Olumlu bir hava görürsem devam ederim”“İL BAŞKANLIĞI KONUSUNDA YANLIŞ YAPILDI”CHP İl Başkanı Hulusi Şahinci 'nin geçici yönetimle tekrar atanması konusunun kendisine hatırlatılması üzerine konuşan Altıntaş, “Olayların dışında kalmaya gayret ettim. Ancak yanlış yapıldığını düşünüyorum. Geçici yönetimin oluşturulmasından dolayı partide rahatsızlık var. Bu durumda 26 Şubat 'taki tüzük kongresinden sonra değişecektir. Tüzük değişiklikleriyle düzene girilecektir” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile