Chp’Li Aygüneş Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili aday adayları arasında yer alan İlhan Aygüneş Cumhuriyet Mahallesindeki Umut Kıraathanesi de partili ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaklaşan genel seçimler öncesi aday adaylığının genel sebepleri ve ülkenin içinde bulunduğu sorunlar hakkında vatandaşlarla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Aygüneş’e vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Milletvekili olma yolunda ülkenin ve vatandaşların yaşadığı sıkıntılara kayıtsız kalamamasının en büyük etken olduğunu söyleyen İlhan Aygüneş, “Ben milletvekili olup Aydın’a Ankara’dan bakmayacağım. Ankara’da Aydın için yer alacağım. Vatandaşlarımın sıkıntılarını resmi her platformda savunabilmek için bu yola çıktım. Ben hizmet yolunda bir neferim, vatandaşım beni böyle görmeli. Milletvekili seçildiğim takdirde istediği zaman bana ulaşabilmeli. Vatandaşım bana 24 saat telefondan ulaşabilir. Ben derdimi çözmekle mükellef birini arayıp ulaşamayınca nasıl tepki gösteriyor isem aynı duyarlılığı vatandaşıma da göstermeliyim” şeklinde konuştu.

“AYDIN’IN SESİ OLACAĞIM”

Aydın’ın Denizli ile İzmir arasında sıkışmışlık konumundan bir türlü kurtulamadığını söyleyen Aygüneş, “Aydın tam olarak ne bir tarım kenti, ne sanayi kenti, ne de turizm kenti olabildi. Uygulanan yanlış politikalar Aydın’ı öne çıkarabilecek bu avantajlarını ne yazık ki ortadan kaldırdı. Milletvekili olduğum takdirde benim en büyük görevlerimden biri bu konularda gerekli mercilerde Aydın’ın sesi olmaktır. Aydın’ın tüm kaynaklarını özellikle jeotermal zenginliğinin tekrar ele alınıp artık havanda su dövülmeden icraatlara başlanmalıdır. Yaklaşık 10 yıldır ilimizin Jeotermal zenginliği konuşuluyor ama istenilen adımlar bir türlü atılmıyor. Aydınlılar zengin ve bereketli toprakların fakir sahipleri asla olmamalıdır ve olmayacaktır. İlhan Aygüneş olarak ben bu amaç doğrultusunda mücadele ve hizmet için yola çıktım” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile