CHP'li başkana 'hizmet hırsızı' suçlaması

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç'in hükümet tarafından yaptırılan Gazipaşa Havaalanını kendisi y

AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani, Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç'in hükümet tarafından yaptırılan Gazipaşa Havaalanını kendisi yaptırmış gibi beyanatlar verdiğini belirterek, "CHP zihniyetinde hizmet hırsızlığını da gördük." dedi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Gazipaşa ilçesi ve Kahyalar beldesinde ziyaretlerde bulundu. Programa, il yöneticileri de katıldı.

Burada bazı partililer Gazipaşa Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Cem Burak Özgenç'in ilçelerine hizmet etmede yetersiz kalmasından yakındı. AK Partililer, Özgenç'in ilçedeki yerel gazetelere Gazipaşa Havaalanını kendisi yaptırmış gibi beyanlar vermesini, uçak seferlerinin kısa sürede başlayacağını söylemesini eleştirdi.

Konuyla ilgili gazeteleri inceleyen Hüseyin Samani, "CHP zihniyetinde hizmet hırsızlığını da gördük." dedi. CHP'li belediye başkanlarının seçim öncesi sözlerini yerine getirmeyerek vaatlerinden caydıklarını, hatta inkâr ettiklerini daha önce gördüklerini anımsatan Samani, "Vatandaşa hizmet etmediklerini görüyoruz. Burada da iktidar tarafından yapılan havaalanını kendisi yapmış gibi göstermeye çalıştığını gördük. Artık CHP zihniyetinin neler yapabileceğini halkımız da gördü. Bir belediyenin havaalanı yapma gibi ne yetkisi vardır, ne de imkânı. Bunu zaten vatandaşımız anlayabilir. Bunun adı hizmet hırsızlığıdır." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile