CHP'li Baskanlardan DGC'ye 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü Ziyareti

CHP'li Baskanlardan DGC'ye 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü Ziyareti

DENIZLI – 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret eden CHP’li belediye baskanlari, basin çalisanlarinin özel gününü kutladi.



Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek ve Babadag Belediye Baskani Ali Atli ve 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü dolayisiyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret etti. Ziyarete Denizli Gazeteciler Cemiyeti Baskani Osman Nuri Boyaci, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basin mensuplari katildi.

Baskan Boyaci, 1961’den bu yana 10 Ocak tarihinin gazeteciler için özel bir gün oldugunu ve görevi basinda hayatini kaybeden gazetecileri rahmetle andi. Boyaci, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne nazik ziyareti ve yerel basina destekleri nedeniyle tesekkür etti. DGC tarafindan düzenlenen, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü kapsaminda ‘100. Yilda Pamukkale’ adli fotograf sergisinde fotografi bulunan Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan’in fotografi takdim edildi.

“Bize rehberlik eden ve aydinlatan basin emekçilerinin gününü içtenlikle kutlariz”

DGC’de yapilan açiklamalarda, “Basin çalisanlari, toplumu bilgilendirmek ve vatandas ile kurumlar arasindaki iletisimi güçlendirmek gibi önemli görevleri yerine getiriyorlar. Fedakarca çalisarak, zaman ve mekan sinirlamalarini asan basin mensuplari, ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylari kamuya duyurmak için özverili bir sekilde çalismaktadirlar. Umuyorum ki gelecekte, gazetecilerin issiz kalmadigi, gerçekleri aktarmak isteyen basin çalisanlarinin tehditlere maruz kalmadigi bir ortamda yasariz. Çalismalarimizda bize rehberlik eden ve aydinlatan basin emekçilerinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle kutlariz.” seklinde ifade edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile