CHP’li Baydar ve Didim İlçe Yönetiminden Kurum Ziyaretleri

CHP’li Baydar ve Didim İlçe Yönetiminden Kurum Ziyaretleri

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ve CHP Didim İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Didim İlçe Teşkilatının Yeni yönetim kurulu üyeleri resmi ziyaretler kapsamında Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu ziyaret ederken CHP heyeti ziyaretlere CHP’li Vekil Metin Lütfi Baydar ile katıldı.

Kaymakam Emiroğlu’nu makamında ziyaret eden CHP heyeti adına İlçe Başkanı Şavgu Aydın görev dağılımı yaptıklarını söylerken, “Yeni yönetimimizle güçlenerek daha iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Yeni yönetimimiz genç isimlerde yer aldı. İlçemiz ve ülkemiz adına güzel çalışmalar yapmayı planlıyoruz.”dedi.

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ise yeni yönetim kurulunun güzel çalışmalar yapacağına inandığını belirterek “Bizlerde hekimlik mesleğinin ardından rektörlük görevinde bulunduk, şimdi de siyasete girdik. Ülkemiz adına güzel çalışmalar yapmayı planlıyoruz”.dedi.

Kaymakam Ersin Emiroğlu ise Yeni seçilen CHP yönetimine çalışmalarında başarılar dilerken Didim’in sorunları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

“BAŞKAN KAMACI’YA ZİYARET”
CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ve İlçe Başkanı Şavgu Aydın ve beraberindeki heyet daha sonra Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı’yı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette CHP’li Meclis Üyeleri de hazır bulunurken, konuklara baklava ikram edildi. Samimi ortamda geçen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mümin Kamacı CHP’li Vekil Baydar ve İlçe yönetiminin yaptığı ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek “Sayın Vekilimizin Mecliste yaptığı çalışmaları ortada; biz kendisiyle gurur duyuyoruz. Bu ülkenin birliği ve bütünlüğü, bağımsızlığı noktasında çalışmalarında dolayı kutluyoruz. Aydın İlinin gereksinimlerini mecliste dile getirip, sorunların takipçisi oluyor. CHP İlçe yönetimini de yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Ziyarette konuşan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ise konuşmasında Fransız Jachk Atalia’nın sözlerinde esinlenerek başlarken “Atalia dünyayı 3 değerin temsilinden söz ediyor; bunlar Hiper İmparatorluk, Hiper Çatışma ve Hiper demokrasi… Rusya’nın yıkılmasından sonra ABD Dünyanın Hiper İmparatoru oldu. Irak Savaşından sonra dünyada Hiper çatışma ortamı yaratıldı ve bundan sonra Dünyada Hiper demokrasi olacak. Bunu da sosyal demokratlar yapacak.Hiper çatışma ise 2014 ve 2015 seçimlerinden sonra AKP’nin iktidardan düşmesiyle ülkemizde sona erecek. Bundan sonra da CHP iktidarı gelecek; biz bunu bugün Didim’de görüyoruz” dedi.

CHP’nin yeni İlçe Örgütünde bunun gördüğünü belirten Baydar “Aydın bu yerel ve genel seçimlerde bunu gösterecek. Bu kadar iddialıyız. Didim’de rekor oyla bunu başaracak yerlerden birisi; Ben Didim’de bu coşkuyu gördüm. Ben her zaman onların yanından olacağım ve olmaya da devam edeceğim” diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile