CHP’li Didim İl Genel Meclis Üyesi Yavuz’dan KOMER Uyarısı

CHP’li Didim İl Genel Meclis Üyesi Yavuz’dan KOMER Uyarısı

CHP Didim İl Genel Meclis Üyesi Hasan Yavuz, “KOMER açılışı bölgede hareketlilik sağlayacak. KOMER’e toplantı için gelenler Didim’i ziyaret edecek; buna hazırlıklı olmalıyız” dedi.

27 Kasım 2012 yılında Kuşadası’na yapılan Kongre Merkezi(KOMER) açılışı için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken KOMER’in Kuşadası’na ve bölgeye hareket getireceğini kaydeden CHP Didim İl Genel Meclis Üyesi Hasan Yavuz Didim’in hem turizm, hem de esnaflar anlamında hazırlıklı olması gerektiğini söyledi.

KOMER’in açılmasında sonra her hafta 3 ila 5 bin kişinin kongre toplantılar için Kuşadası’na geleceğini, bu kişilerin tarihi ve ören yerleri ziyaretleri kapsamında Didim’e de geleceğini hatırlatan Yavuz “İlçemizde var olan tesislerimiz bu kişileri ağırlamaya hazır mı? İç donanım, tesisler ve elemanlar olarak bunları ağırlamaya hazır mıyız? Belediye denetimli otellerde denetimler yapılmalı. Belediye, Turizm Derneği ve diğer kurumlar üzerine düşen görevi yapmalı; daha doğrusu herkes üzerinde düşen görevi yaparak kendilerini buna hazırlamalılar. Kimin işletmesi yada restoranı güzelse müşteri ona gider. Şikayet alınan tesislerle ilgili Turizm bakanlığı ve Belediye sorumluluklarını yapmalı Yaşanacak küçük olumsuzluklar turizmi etkiler” diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile