CHP'li Faik Tunay çark etti

CHP'li Faik Tunay çark etti

CHP listelerinde kendisine yer bulamayan CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay isyan bayrağı açmıştı. Faik Tunay'ın katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla çark ettiği görüldü.

CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, milletvekili aday listesinde isminin olmadığını görünce isyan etmiş twitter'dan yaptığı açıklamada önümüzdeki günlerde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla parti içerisindeki bazı gerçekleri kamuoyuyla paylaşacağını duyurmuştu.

CNN Türk'te Mirgün Cabas'ın sunduğu Her Şey programına konuk olan Faik Tunay'ın yaptığı açıklamalarda o sözlerinin arkasında durmadığı görüldü.

'Biz siyasetçiler de insanız, bizim de duygularımız var biz de etten kemikten yapılmışız bazı şeylere üzülür bazı şeylere sevine biliriz' diyen Faik Tunay 'Ben 2011 yılında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun arzusuyla isteğiyle milletvekili oldum' dedi.

Milletveki aday listesinde ismini göremeyince yaptığı o sert çıkıştan eser kalmadığı görülen Faik Tunay şunları söyledi;

BENİM DE HATALARIM VAR


Milletvekili listesinde ismimi görememeyince hayal kırıklığı yaşadım ve bazı şeyleri netleştireceğim dedim. Buraya gelmeden önce parti teşkilatına attığım mesajda da şunu söyledim; 'ben objektif olmaya devam edeceğim partinin başarısı için çalışacağım.' Neyi netleştirdim? Ben şunu netleştirdim: Dedim ki Faik, Cumhuriyet Halk Partisi seni 30 yaşında milletvekili yaptı Kemal Kılıçdaroğlu senin gibi insanlara daha fazla yer vereceğini söyledi fakat olmadı demek ki senin hataların var. Ben bazı şeylerde hatalar yaptığımı gördüm özeleştiri de yaptım. Bazen fevri davranıp çıkışlarım oldu ama bazı çıkışlarımı da anlatamadım.

CHP'li Faik Tunay çark etti










Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile