İmamoğlu: Göçmenlerin kendi memleketlerine dönüşü mutlaka sağlanmalıdır
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu; 18 Haziran 2019 tarihinde Şişli'de muhtarlarla bir araya gelmiş ve göçmenlerin kendi memleketlerine dönüşünün sağlanması gerektiğini iddia etmişti.İmamoğlu; mülteci sorunundan en çok etkilenen şehirlerin başında İstanbul'un geldiğini iddia ederek, şunları söyledi:

"Mutlaka ve mutlaka göçmenlerin kendi memleketlerine dönüşü sağlanmalı. Mutlaka. Bölgemize barış, huzur ve istikrarın gelmesi için de özellikle göçmen ve mültecilerin, tanımlı program çerçevesinde yaşamlarını kendi vatanları içinde sürdürmelerinin yolu çizilmelidir."
Ekrem İmamoğlu'nun; Beylikdüzü Osmanlı Parkı'nda kaçak ve sigortasız çalışan Afganistanlı ve Pakistanlı göçmenler hakkında açıklama yapması bekleniyor.



















