CHP'li Ilçe Belediye Baskanlarindan Baskan Bozbey'e Ziyaret

CHP'li Ilçe Belediye Baskanlarindan Baskan Bozbey'e Ziyaret

Bursa Büyüksehir Beldiye Baskani Mustafa Bozbey, CHP’li belediye baskanlarini agirladi. Toplantida konusan Baskan Mustafa Bozbey, “tüm ilçelerimizde esit ve adil yönetim anlayisi uygulayacagiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardindan Bursa’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen ilçe belediye baskanlari Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’i makaminda ziyaret etti. Büyüksehir Belediyesi Binasi’nda gerçeklesen ziyarete Osmangazi Belediye Baskani Erkan Aydin, Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir, Mustafakemalpasa Belediye Baskani Sükrü Erdem, Mudanya Belediye Baskani Deniz Dalgiç, Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, Harmancik Belediye Baskani Hasim Ali Arikan ve CHP Il Baskani Nihat Yesiltas katildi.

Ziyarette konusan Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, tüm ilçelere yatirimlari ve desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Ziyaretten dolayi memnuniyetini dile getiren Mustafa Bozbey, “Cumhuriyet Halk Partisinden seçilmis çok degerli belediye baskanlarimiz ve il baskanimizla ziyarete geldiler. Onlarla hem ilçelerimizin sorunlarini ayni zamanda da Bursa’nin sorunlarinin degerlendirmesini yaptik. Belediye baskanlarimiz 6 ilçede sorumlu olduklarindan 6 ilçenin de o güzel insanlarinin da gülümsemesine katki saglayacaklar, projeleriyle çocuklarin, gençlerin, kadinlarin, her yasta insanin da gülümsemesini saglayacaklar. Bu konuda da Büyüksehir Belediyesi olarak onlarin yanindayiz, destekçisiyiz. Tüm ilçelerde esit ve adil bir yönetim anlayisi sergileyecegimizi hep söyledik, söylüyoruz. Arkadaslarimizla da ayni seyi paylastik. Tüm ilçelerimize yatirimlarimizi desteklerimizi ve oradaki projelerimizi yaparak tüm Bursa’nin hep beraber gülümsemesini saglayacagiz” diye konustu.

Ziyaretin ardindan ilçe belediye baskanlari, Baskan Bozbey’e çesitli hediyeler verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile