CHP'li Karabat Açiklamasi 'Vatandaslarimiza Devleti Emanet Edebileceklerini Göstermemiz Gerekiyor'

CHP'li Karabat Açiklamasi 'Vatandaslarimiza Devleti Emanet Edebileceklerini Göstermemiz Gerekiyor'

CHP Genel Baskan Yardimcisi Özgür Karabat, “Vatandaslarimiza karsi sorumlulugumuz var. Bize yerel yönetimleri emanet ettiler. Simdi de yapacagimiz hizmetlerle devleti emanet edebileceklerini göstermemiz gerekiyor” dedi.

47 yil sonra CHP yönetimine geçen Amasya’nin Tasova ilçesinde Belediye Baskani Ömer Özalp’e hayirli olsun ziyaretinde bulunan Özgür Karabat, “Partimiz suan birinci parti. Dolayisiyla artik her konuda iktidarmis gibi hareket etme sorumlulugumuz var. Büyüklügün bizde kalacagi gibi siyaset yapmaya devam edecegiz. Türkiye’deki vatandaslarimiza karsi sorumlulugumuz var. Bize yerel yönetimleri emanet ettiler. Simdi de yapacagimiz hizmetlerle devleti emanet edebileceklerini göstermemiz gerekiyor” diye konustu.

CHP’deki degisime iliskin gazetecilerden gelen soruya yanit veren Karabat, “Demek ki geçmiste bazi seyleri eksik yapmisiz ve yurttaslarimiz bunu görmemis. Toplumun degerleriyle ne kadar bütünlesmemiz gerektigini uzunca bir zamandir söylüyoruz. Bunu basardik. Belki de kendimize anlatamama gibi bir sorunla karsi karsiyaydik. Bizi oldugumuzdan farkli gösteren toplumumuzla çeliskili gösteren bir durumla karsi karsiyaydik. Bazen bir sey olursunuz. Ama kendinizi yine anlatamayabilirsiniz. Bazen gerçekten eksiginiz vardir ben ikisinin de oldugunu düsünüyorum” seklinde konustu.

Karabat’a CHP Amasya Milletvekili Resat Karagöz, Amasya Il Baskani Ilker Küp, Tasova Belediye Baskani Ömer Özalp, Ilçe Baskani Ömer Sayan ve partililer eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile