CHP'li Mahmut Tanal 17 Aralık'ı hortlatma peşinde

CHP'li Mahmut Tanal 17 Aralık'ı hortlatma peşinde

CHP'nin provokatör vekili Mahmut Tanal 17 - 25 Aralık darbe girişimlerinin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen yeniden hortlatma girişiminde bulunacak.

FETÖ'nün avukatlığını üstlenen ve her eylemde en ön sırada yer alan CHP'nin provokatör vekili Mahmut Tanal 17 - 25 Aralık darbe girişimlerinin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen yeniden hortlatma girişiminde bulunacak.

Milli iradeye, seçilmiş hükümete karşı yapılan darbe girişimin üzerinden 2 yıl geçti. Hükümet bu hukuksuzluğu yapan FETÖ'nün yargı, emniyet, eğitim, bürokrasi kollarındaki yapılarla yasal yollarla mücade etmeyi sürdürüyor. Halkın seçtiği iktidara karşı yapılan kumpasları yapan terör örgürüne başta CHP olmak üzere muhalefet partileri de destekledi.

CHP DARBE GİRİŞİMİNİ YENİDEN HORTLATMANIN PEŞİNDE


Son olarak FETÖ'nün avukatlığını üstlenen ve her eylemde en ön sırada yer alan CHP'nin provokatör vekili Mahmut Tanal 17 - 25 Aralık darbe girişimlerini yeniden hortlatma girişiminde bulunacak.

CHP'li Mahmut Tanal 17 Aralık'ı hortlatma peşinde

CUMHURBAŞKANI'NI DA DAHİL EDECEĞİNİ İDDİA ETTİ

CHP'li Mahmut Tanal, dönemin bakanları ve Başbakanı'na dava açacaklarını söyleyerek halk tarafından Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın makamından dolayı sorumluluğunun kalmayacağını da iddia etti.CHP'li Mahmut Tanal 17 Aralık'ı hortlatma peşindeCHP'li Mahmut Tanal rüşvet ile vekil olmuş
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile