Chp'li Murat Öncel, 'Vatandaş Eziliyor'

Chp'li Murat Öncel, 'Vatandaş Eziliyor'

CHP Bayraklı Belediye başkan aday adayı Murat Haluk Öncel ev ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.

Çaymahalle'de yaptığı ev toplantısında kendisinin yaptığı çalışmaların birçok yerde örnek alındığını söyleyen Öncel “Bizim çalışma tarzımız birçok arkadaşımıza da ilham veriyor. Bu beni, partim ve Bayraklı halkı adına mutlu ediyor. Biz vatandaşımıza gittikçe, biz kendimizi ayrıntılı olarak, hizmet odaklı olarak anlattıkça, bu tarzımız örnek alınıyor.” dedi.


Bugün vatandaşın ağır yükler altında ezildiğini ileri süren Öncel, “Sosyal demokrat belediyecilikle, hizmet belediyeciliği diye bir şeyi karşılaştıranlar var onların hizmet anlayışı kendilerine ve yandaşlar hizmet. Vatandaş Bayraklı merkeze inecek dolmuş parasını bulamıyor. Vatandaş karnını doyurmak için yardıma muhtaç hale getirildi.

Ne hizmeti bu gün sosyal demokrat belediyelerin vatandaşın hakları adına yaptıklarını yargılıyorsunuz. Mahkemelere çıkarıp ceza vermeye çalışıyorsunuz. Bu gün İzmir en güzel sosyal demokrat belediyeciliğin örneklerini vermektedir. Bundan sonrada artarak bu hizmetlerine devam edecektir” dedi.

Öncel emeklilerin durumunun da içler acısı olduğunu ifade etti, "Bugün emekliye yüzde 1,5 civarında zam veriyorsun o hizmet belediyeciliğini yapanlar gelsinler onlarla emekliye gidelim bakalım dertleri nelermiş. Daha öncede söylediğim gibi dolmuş parası olmadığı için merkeze inemeyen vatandaşlarımız var hizmet anlayışınız bu mu? Sosyal demokrat belediyeler bunlara katkı vermek istedikleri için mi yargılıyorsunuz. Biz sağlıkta da vatandaşımızın yanındayız ama hizmet etmeye çalıştık mı bakanlıklar diyor ki o benim yetki alanım yetki alanınsa sorunu çöz. Çözmüyorsan ben hizmet ediyorum diye ortalarda dolaşma” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile