CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu'nun Esi Selvi Kiliçdaroglu, Evlatlarini Kadin Cinayetlerinde Yitiren Ailelerle Bulustu

CHP Lideri Kemal Kiliçdaroglu'nun Esi Selvi Kiliçdaroglu, Evlatlarini Kadin Cinayetlerinde Yitiren Ailelerle Bulustu

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun esi Selvi Kiliçdaroglu ve CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, Ankara’da öldürülen Sibel Köksal ve Ebru Yüksel’in ailelerine ziyarette bulundu.

CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun esi Selvi Kiliçdaroglu ve CHP Kadin Kollari Genel Baskani Aylin Nazliaka, Cumhuriyet Halk Partisi Kadin Kollari’nin hayata geçirdigi YasamHak projesi çerçevesinde ziyaretlerine devam ediyor.

Ankara Il Kadin Kolu Baskani Ayfer Ayaz, CHP Yenimahalle Ilçe Kadin Kolu Baskani Güzel Gökdurna ve Ankara Il Kadin Kollari yönetiminin eslik ettigi heyet ilk olarak, Ankara’nin Mamak ilçesinde 2019 yilinda öldürülen Sibel Köksal’in ailesini ziyaret etti. Heyeti Sibel Köksal’in 9 yasindaki kizi B. Köksal apartman girisinde karsiladi ve Selvi Kiliçdaroglu’nun elinden tutarak evlerine götürdü. Sibel Köksal’in annesi Gülizar Çetin, Ibrahim Köksal tarafindan öldürüldügünü anlatirken gözyaslarina hâkim olamadi.

Yasadigi keder nedeniyle Parkinson hastasi oldugunu anlatan Gülizar Çetin, geride dört torunu kaldigini, iki torununun kendileri ile iki torunun diger aileyle yasadigini anlatti. Gülizar Çetin, kizinin evli oldugu Ibrahim Köksal ile islettigi çig köfte dükkanindan kalan borçlar oldugunu, kizinin acisi yetmiyormus gibi bir de katilin borçlarini ödeyemeye zorlandiklarini anlatti.

Acili anne 9 durusma boyunca kendilerine destek veren Nazliaka’ya tesekkür ederek, “Hakkinda müebbet hapis cezasi istenilen Ibrahim Köksal’in yargilandigi davanin karar durusmasi 22 Nisan’da olacak. Adil bir karar çikmasini bekliyoruz. Tek talebimiz adalet” dedi.

Selvi Kiliçdaroglu, adaletin saglanmasi için CHP ailesi olarak yanlarinda oldugunu anlatti, çocuklarin gelecegi için egitimin çok önemli oldugunun altini çizdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile