CHP Lideri Kiliçdaroglu, TDP Genel Baskani Sarigül Ile Görüstü

CHP Lideri Kiliçdaroglu, TDP Genel Baskani Sarigül Ile Görüstü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Türkiye Degisim Partisi (TDP) Genel Baskani Mustafa Sarigül’ü ziyaret etti.

CHP Genel Baskani ve Millet Ittifaki’nin Cumhurbaskani Adayi Kemal Kiliçdaroglu, TDP Genel Baskani Mustafa Sarigül’ü parti genel merkezinde ziyaret etti. Yaklasik 1 saat süren görüsmenin ardindan iki genel baskan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Görüsmede Türkiye’nin sorunlari, deprem bölgesinin sorunlari ve siyasette bulunduklari nokta hakkinda görüslerini paylastiklarini ifade eden Kiliçdaroglu, “Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye’nin degisime ihtiyaci var. Gerçekten de Türkiye’nin bir bahar havasina ihtiyaci var. Bu bahar havasini yakalamak zorundayiz. Halil Ibrahim sofrasini büyütmek zorundayiz. Türkiye’de anneler, babalar, ögrenciler, gazeteciler, televizyoncular, hayatin her alaninda çalisan insanlar büyük bir endise duyuyorlar. Bu endiseyi ortadan kaldirmamiz lazim. Bunun için de beraber olmak, birlikte Türkiye’yi yeniden insa etmek, demokrasiyi getirmek ve kadin erkek esitligini saglamak lazim” açiklamasinda bulundu.

“En dogru aday Kiliçdaroglu’dur”

Kiliçdaroglu’nu ve beraberindeki heyeti partisinin genel merkezinde agirlamaktan büyük mutluluk duydugunu belirten Sarigül ise “Kiliçdaroglu ile ne zaman bir araya gelsek Türkiye’nin sorunlarini konusuruz ve o sorunlari konusmaktan da her zaman keyif aliriz. Bugün de çok güzel bir görüsme gerçeklestirdik. TDP olarak demokratik parlamenter sistemden yana olan bir partiyiz. Tarafsiz cumhurbaskani, güçlü meclis ve bagimsiz yargiyi arzu ediyoruz. Inaniyorum ki Türkiye’mizi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan en dogru aday Kiliçdaroglu’dur. Inaniyorum ki Türkiye’mizi raylarina oturtacak olan aday Kiliçdaroglu’dur. TDP olarak sorumlulugumuzun bilinci içerisindeyiz” dedi.

Sarigül, CHP Lideri Kiliçdaroglu’na ziyaretinden dolayi tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile