CHP Lideri Özel Açiklamasi 'Ben Mansur Bey Ile Bu Fikrimi Paylastigimda Mansur Bey'in Bayagi Hosuna Gitmisti'

CHP Lideri Özel Açiklamasi 'Ben Mansur Bey Ile Bu Fikrimi Paylastigimda Mansur Bey'in Bayagi Hosuna Gitmisti'

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in, oyuncu Erdal Besikçioglu’nun Etimesgut Belediye Baskan Adayligina karsi çiktigi iddialarina iliskin, “Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylastigimda Mansur Bey’in bayagi hosuna gitmisti” dedi.

CHP Genel Baskani Özgür Özel, partisinin Genel Merkez binasinda baskanlik ettigi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantisinin ardindan basin mensuplariyla bir araya geldi. Özel, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla basin mensuplarinin gününü tek tek kutladiktan sonra gazetecilere karanfil hediye etti.

“Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylastigimda Mansur Bey’in bayagi hosuna gitmisti”

Özel, bir gazetecinin Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in, oyuncu Erdal Besikçioglu’nun Etimesgut Belediye Baskanligi Adayligina karsi çiktigi iddialarina yönelik soruyu ise su sekilde cevapladi:

"Ben Mansur Bey ile bu fikrimi paylastigimda Mansur Bey’in bayagi hosuna gitmisti. Halen daha hosuna gittigini ümit ediyorum öyle itiraz edecegi bir sey yok. Belki Etimesgut ile ilgili baska sey olabilir. Ama Mansur Bey’in de gücüne güç katacaktir orada bir sikinti olacagini düsünmüyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile