CHP Lideri Özel; 'Seniz Dogan Basarisiyla Ilk Isaret Fiseklerinden Birini Yakmistir'

CHP Lideri Özel; 'Seniz Dogan Basarisiyla Ilk Isaret Fiseklerinden Birini Yakmistir'

CHP Genel Baskani Özgür Özel, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan’i ziyaret etti. Genel Baskan Özel, 2019 yilindan bu yana Merkezefendi’de basarili hizmetlere imza atan Dogan’a tesekkür ederek basarilarinin devamini diledi.



Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel ülke genelinde gerçeklestirdigi ziyaretlerine tüm hiziyla devam ediyor. Genel Baskan Özel, bu kez de ziyaretini Denizli’ye gerçeklestirdi. CHP Lideri Özel, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskanligi’ni ziyaret etti. Ardindan Türkiye Cumhuriyeti Denizli Büyüksehir Belediyesi’ne ziyaretini gerçeklestiren Özel, Çinar Meydani’ni dolduran kalabaliga seslendi.

Daha sonrasinda Genel Baskan Özel, Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan’i ziyaret etti. Özel, 2019 yilindan beri sosyal belediyecilik anlayisi ile çalisarak tüm Türkiye’ye örnek olan ve 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nde tekrar Merkezefendi Belediye Baskani seçilen Dogan’i tebrik ederek çalismalarinda basarilar diledi. Genel Baskan Özel, “Baskan Seniz Dogan, 2019 yilinda en önemli sürprizlerinden birini yapmis bir isimdir. 2024 seçimlerinde de adindan bolca bahsettigimiz yol arkadasimizdir. Kendisi, kadin belediye baskanlari hususunda 2019 yilinda ilk isaret fiseklerinden birini yakmistir. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kadinlarin ve gençlerin önü her zaman açik olacak, hep destekleyecegiz. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün emanetidir. Seniz Dogan’in bu seçimlerde oyunu artirmasinin çok önemli oldugunu düsünüyorum. Kendisine hizmetlerinde basarilar diliyorum” diye konustu.



“Çok güzel bir ivme yakaladik”

Baskan Dogan, “2019 yilindan itibaren sosyal demokrat belediyecilik anlayisi ile çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz. Çok güzel bir ivme yakaladik. Merkezefendili hemsehrilerimizin takdiri ve teveccühü bizim için çok kiymetli. Hemsehrilerimiz bizim samimiyetimize inandilar. Özelikle kadinlardan ve gençlerden büyük destek görüyoruz. Kimseyi ayirmadan, tüm hemsehrilerimize ve mahallelerimize büyük bir gayretle hizmet ediyoruz. Etmeye de devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Ziyaretin sonunda Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskani Özgür Özel’e Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket takiminin formasini hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile